2014-02-15 ساعت 05:49
(2014-02-15 ساعت 04:18)mozhgangh نوشته:شما به احتمال زیادمدرک گرین کارت وسوشال یا اسکن نکردی ونفرستادی ویا اینکه درمحاسبه درآمدسالانه ات اشتباه کردی .بهتراینه که حضوری ازقبل وقت بگیری وپروندتون بررسی کنند(2014-02-14 ساعت 01:22)مرآت74 نوشته: دوستان اگه اجازه بدین از این موضوع حیات وحش خارج بشیم ...
یکی از مواردی که خیلی استرس زاست بیمه سلامت هست دوستانی که در وگاس هستند یا دیگر مناطق دیگه در این مورد چیکار کردند ؟ اگه بیمه ندارند چطور میشه هزینه درمان رو کاهش داد مراکزی هست که بشه رایگان درمان کرد ؟ میدونید که بدون بیمه بودن ریسک بالائی داره و خیلی مهمه از طرفی هنوز کسی رو پیدا نکردم که بیمه اوباما کر رو گرفته باشه بیشتر اپلای کردند و غیره در هر صورت روی این موضوع اگه اطلاعاتی دوستان دارند محبت بفرمائید .
سلام
من ساکن کالیفرنیا هستم
بیمه اوباما رو من از 13 دسامبر ثبت نام کردم اما به یه مشکل برخوردم و تا هفته پیش هر چی ایمیل میدادم ، زنگ میزدم و میخواست انلاین چت کنم ، نمیشد که نمیشد. اصلا لعنتی انگار طلسم شده. هفته پیش یک نامه از طرف همین بیمه اومد که نوشته حظور شما قانونی نیست و حق بیمه رو باید کامل بدی که حدود ماهی 164$ برای sharp میشه که 5 ستاره هست . و برای شوهرم نوشته که شما چون درامدت پایینه شامل مدیکل میشی و هزینه بیمه اش از $1 هست تا $34 بسته به اینکه کدوم گروه رو انتخاب کنه.
جالبیش هم اینه که من برنده لاتاری شدم و هردو کارمون یکی هست و عین هم حقوق میگیریم . حالا چرا اینجوری شده خدا عالمه.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس