کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2014-02-21 ساعت 17:47)Sam2014 نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 13:56)inforfang نوشته:  سلام

من کارت زردم رو پاستور صادر کرده ولی بقیه واکسن هامو توی مشهد پیش دکتر دهقان زدم. مشکلی پیش نمیاد اگه یه تعداد از واکسن ها رو پاستور نوشته باشه و بقیه رو که مشهد زدم دکتر دهقان توی کارت زرد پاستور وارد کنه ؟
درود بر شما
کارت واکسیناسیون انستیتو فقط باید توسط خودشان تکمیل و مهر بشه و مهر پزشک و کلینیک و اینها مورد قبول نخواهد بود. شما همه واکسن هایی که تزریق کردید از دکتر مربوطه گواهی بگیرید از جمله آقای دکتر دهقان و ببرید انستیتو وارد کنند و مهر بزنند.
با تشکر

ممنون از پاسختون
راستش من از خود دکتر دهقان پرسیدم گفت که مشکلی پیش نمیاد. دلیلش هم این بود که نماینده صدور کارت زرد بین المللی در استان خراسان هستش. ولی راستش من خیلی اعتماد ندارم و در صورتی که نیاز باشه برم تهران باید کلی هزینه کنم. واسه همین هم نظر شما دوستان گلم رو می پرسم. از دوستان کسی تاحالا این کار رو کرده ؟ از پیشکسوت ها کسی می دونه اگه با همچین کارتی برم ابوظبی برای مدیکالش واکسن هامو قبول می کنن یا نه ؟ (نصفش رو پاستور تایید کرده و نصفش رو دکتر دهقان- با مهر تخصصی خودش)
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
آنفولانزا یادمون نمیره - توسط saeedshafiee - 2013-09-28 ساعت 23:35
RE: واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط inforfang - 2014-02-23 ساعت 19:14
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط S.gh - 2014-07-13 ساعت 13:19
واكسن هاي مورد مورد نياز - توسط Sarkras - 2013-08-05 ساعت 19:16

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان