2014-02-24 ساعت 11:13
سلام دوستان
من ديروز بلاخره پاس هامون رو دريافت کردم و چشمم به ديدن ويزاها روشن شد
اما خيلي دردسر داشت و واقعا" چندين هفته پر استرس رو پشت سر گذاشتيم تا اينکه بلاخره تمام شد
دوستاني که در جريان هستند از اوضاع پرونده من خبردارند، اما بطور خلاصه ميگم:سال 2001 پرونده ما پذيرفته شد،سال 2010 بهمون گفتن مدارک تکميلي را ارسال کرده و منتظر نامه مصاحبه بشيم،يکهو ويزا بولتن براي کيس F4 دو سال برگشت به عقب!بعد از دو سال و نيم انتظار براي مصاحبه، بلاخره فروردين امسال رفتيم براي مصاحبه،خانم آفيسر گفت مشکلي نداريد و تا چند هفته ديگه سايت رو چک کنيد تا اسمتون دربياد و بياييد براي دريافت ويزا،از 20 فروردين تا 25 دي (9 ماه) انتظار کشيديم و هر لحظه منتظر بوديم تا بلاخره کلير شديم،بلافاصله پاس ها رو فرستاديم براي دريافت ويزا،يک هفته پاس ها توي سفارت بود و بدون ويزا پس دادند به مليکا،مليکا پاس ها رو برامون فرستاد و منم بهت زده و نگران ايميل زدم به سفارت،بعد از 4 روز انتظار کشنده جواب آمد که بايد مديکال رو تجديد کنيد بعدش پاس ها رو بفرستيد در حاليکه در سايت سفارت برامون فقط نوشته بودن پاس ها رو بفرستيد
با عجله براي دريافت ويزاي دوبي اقدام کرديم و ويزاي ارجنت ما يک هفته طول کشيد تا آمد!!!13 بهمن ساعت 1 صبح پرواز کرديم به دوبي و مديکال رو مجددا" انجام داديم و همان شب برگشتيم ايران ، پاس ها رو دوباره فرستاديم براي مليکا تا ببره براي ويزا،روز 24 بهمن توي سايت سيس ايشود شديم،به مليکا زنگ زديم گفت من رفتم سفارت اما پاس هاتون رو ندادن!!!حالا ديگه واقعا" نگران بودم که نکنه اصلا" يک مشکل اساسي پيدا کرده ايم؟!!!نکنه اين بابا اصلا" نميخواد پاس هاي ما رو بهمون پس بده؟؟؟خلاصه از 15 بهمن که پاس ها رو براي بار دوم براي مليکا فرستاديم تا ديروز هزار بار مرديم و زنده شديم و هزار فکر و خيال که نکنه اصلا" نميخوان ويزا بدن!!!نکنه پاس ها رو بردارن و فرار کنن!!!نکنه... و بلاخره ديروز زنگ زدند که بياييد و پاس هاتون رو برداريد و ببريد و دست از سر ما هم برداريد
من ديروز بلاخره پاس هامون رو دريافت کردم و چشمم به ديدن ويزاها روشن شد

کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013