2014-02-24 ساعت 16:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-24 ساعت 16:19 توسط farshadm999.)
(2014-02-24 ساعت 15:15)rtt نوشته:این هتلهایی که قیمتشون زیر ۳۰۰ تومن هست و شما میتونید صبح بدون استرس با خواب کامل و هواس جمع با پاهای خودتون به سفارت بلاد کفر تشریف ببرید.(2014-02-24 ساعت 14:08)mohammad69 نوشته:کرایه تاکسی ها در ابوظبی از دبی ارزونتره(2014-02-24 ساعت 03:07)farshadm999 نوشته: همین هتلی که من گرفتم تا سفارت ۵۰۰ متر راه میشه پیاده رفت با خیال راحت !
سلام فرشاد جان
اسم و لینک هتلی که نام بردی رو می شه برام بذاری
ممنون می شم.
بنظر منم از اول رفتن به ابوظبی معقول تره.
فقط کسی قیمت حدودی تا کسی ها ابوظبی که از هتل مثلا تا سفارت می برند رو می دونه چقدر می شه؟؟؟؟
یکی از دوستان تو سفرنامشون نوشتن از هتلشون که سیتی سیزن بوده و در مرکز شهر ابوظبی قرار داره رفت و برگشت به سفارت 40 درهم میشده اما خوب باز بستگی داره که هتلتون کجای شهر قرار گرفته باشه
چندتا هتل هم نزدیک به سفارت هستش که اگه اونجا باشین پیاده می تونید برید سفارت اما خوب هر دفعه که بخواین برین مرکز شهر باید کرایه تاکسی بدین پس بهتره که هنلتون رو مرکز شهر بگیرین و یک بار که می خواین برین سفارت کرایه تاکسی بدین
وارد این سایت بشید و اسم هتلهایی که لیست کردم رو وارد کنید.
http://www.agoda.com
Centro Capital Centre Hotel سه ستاره USD 75.76
Aloft Abu Dhabi Hotel چهار ستاره USD 129.46
Hyatt Capital Gate Abu Dhabi Hotel پنج ستاره USD 138.93
Premier Inn Abu Dhabi Capital Centre سه ستاره USD 94.72
باز هم میگم قصد دخالت به هیچ عنوان نداشتم و فقط یک راهنمایی بر اساس تجربه شخصی کردم چون میدونم صبح برای مصاحبه سفارت بیدار شدن چه استرسی داره و امکان هر گونه اشتباه هست پس بهتره ریسک و اشتباه رو به صفر برسونید.
یک چیزای اضافه کنم که آدرس هتل رو توی گوگل مپ بزنید تا فاصله تا سفارت رو ببینید ماسلن هتل هیات فاصلش نزدیک هست ولی پیاده نمیشه رفت چون باید از وسعت اتوبان رد بشید.
ولی با ۲۰ درهم تاکسی در عرض ۵ دقیقه میبررتتون دم سفارت.
خوشحالم.