2014-02-24 ساعت 16:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-24 ساعت 16:52 توسط mohammad19911991.)
(2014-02-24 ساعت 15:57)farshadm999 نوشته: شما مفت و مجانی دارن بهتون اقامت دائم آمریکارو میدن که اگه تجربه مهاجرتی داشتین میفهمیدین چه پدری از آدم در میاد تا بتونه تو یه کشور ۱۰۰ برابر بد تر از آمریکا یه ویزا ۲ ساله موقت بگیره! حالا دارن یه اقامت دائم مفتی بهتون میدان یعنی میتونید ۲۰ سال بیفتین جلو بعد شما میخوای سرنوشت زندگیتون رو ساعت ۴ صبح بسپارید دست خانوم ملیکا؟!!!! ایشون هزار هم آدم خوب مگه انسان نیست؟ مگه با ماشین نمیبره شمارو؟ ماشین تصادف نمیکنه مگه؟
فرشاد جان من اگه با ملیکا برم و ماشینشون تصادف کرد، پیاده میشم و تا سفارت میدوام

آقا این مسئله ملیکا خیلی داره بزرگ میشه، هم دوستانی که ازشون راضی بودن راست میگن و هم اونایی که از ایشون انرژی منفی گرفتن،،،
به نظر منم راه بدی نیست که ترنسفر رو بدست خانم ملیکا سپرد، انسان 1/4 عمرشو خوابه، حالا 4:30 هم از دبی بره 6 ابوظبی باشه و 2 ساعتم معطل شه، حالا ما که همینجوری 3/4 عمرمون در سرزمین مادری ول معطلیم، 1/4 هم خواب تشریف داریم ...
یه مسئله دیگه که تلخه اما حقیقته، اینه که شما در خارج از ایران بدتر از هموطنت پیدا نمیکنی البته بلا نسبت دوستان مهاجرسرایی، گوش ادم رو میبرن و از فرشته هم در ظاهر پاک تر هستند، من تجربه اش رو دارم
به نظرم بهترین راه اینه که با ملیکا و اصغر و تقی و نقی هم کلام نشین و فقط ترنسفر رو به عهدشون بسپرین ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho
It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck