2014-02-25 ساعت 04:40
بچه ها سلام..من بعد از اینهمه روز تازه تونستم بیام مهاجرسرا..تا امروز باز نمیشد..امیدوارم همتون خوب باشید...بچه ها یعنی بهتون بگم اصلاااااااااا برای اومدن عجله نکنید...تا میتونید در ایران و با خانواده کیف کنید...من الان در قلب امریکا هستم...پاییتخت و یکجورایی بهترین جای امریکا..ولی به خداااااااااااا قسم بازم از اومدنم پشیمونم...یک موی ایران رو با تمام الودگی هواش و تمام بدبختیاش عوض نمیکنم.....دلتون میسوزه که وقتی ایران بودین چرا اینهمه برای رفتن عجله داشتین....تا میتونین کیف کنین....اینجا هیچی نیست....اصلا امریکا خوب نیست....منم دارم پشیمون میشم که با خانوادم بیام اینجا...شاید بیخیال پروندمون بشیم.....وقتی بچه مدرسه ای های اینجا با ایران رو مقایسه میکنم میترسم که دخترم رو بیارم اینجا درس بخونه....ایرانی ها خیلی بهتر و در شرایط سالم تری بزرگ میشن...من از وقتی اینجا اومدم بازم پشیمون شدم...میخوام به زودی برگردم و خیلی خوشحالم که با حقایق واقعی روبرو شدم و زود فهمیدم که امریکا برای دخترم به جز پشیمونی ما در اینده چیزی نداره....برمیگردم و دخترم رو در بهترین مدرسه تهران ثبت نام میکنم....بچه ها توروخدا اگر بچه دارین با چشم باز بیاین و نه از روی هوس و به خاطر فقط یک اسم امریکا....این نظر من بود و نظر بقیه هم برام محترم هست....حسابی از ایران بودن لذت ببرین و به ایرانی بودنتون افتخار کنین..اینا هیچی ندارن.هیچی