2010-05-01 ساعت 00:44
(2010-04-30 ساعت 11:52)javan134 نوشته:بنده هم خودم لیسانس الکترونیک دارم ولی اگه خدا قسمت کرد و رفتیم آمریکا اصلا کار غیر تخصصی رو در اولویت قرار نمیدم. همیشه کار های متفرقه باید آخرین انتخاب باشه.(2010-04-28 ساعت 19:57)Monica نوشته: یعنی ما هر تخصصی بگیم شما خودتو ارتقا میدی؟!
سوالتون مفهوم نیست، شما مثلا باید بپرسی در رشته کامپیوتر الان چه زبانهایی بیشتر کار میشه اونجا (از طرف ما اینجا!) .... یا یه همچین چیزی...
سلام مونیکا جان
فکر کنم اینجوری بگم راحت تر مطلب رو بگیری
ببین مثلاً شما در رشته کامپیوتر متخصصی ولی متوجه می شی که کار یابی یا ایجاد شغل و درآمد آرایشگری یا خیاطی به مراتب بیشتره، خوب دو کورس کوتا مدت هم در این دو زمینه می گذرونی.
من خودم لیسانس الکترونیک دارم و 13 سال در تاسیسات نفتی و گازی (پالایشگاه ها)جنوب کشور کار کردم اما ممکنه که شانس کار تو یه رشته دیگه بیشتر باشه واسه من، آیا بهتر نیست تو اون رشته هم خودم رو مجرب کنم ؟
من یکی اصلاً هدفم این نیست که در رشته خودم حتماً کار کنم گر چه اگه پیدا بشه که قطعاً بهتره اما هدف من کسب درآمده و حتی المکان یه حرفه ای که مستقل باشه و زیاد وابسته نباشه به همین خاطر دارم از سوپر مارکت تا خرید پمپ بنزین رو بررسی می کنم.
پس می شه تحقیق کرد و با هم همفکری کرد تا بتونیم یه شغلی واسه خودمون ایجاد کنیم. پس اینطوری نیست که حتماً اونجا دنبال کار بگردیم و شاید بشه با بررسی دقیق و استفاده از تجربیات دیگران ، بخصوص اطلاعات درستی که اونایی که اونجا هستند لطف می کنن و در اختیار ما می گذارند یه شغلی ایجاد کنیم و کاری کنیم که بجای اینکه ما از اونا تقاضای کار کنیم اونا ازما تقاضای کار کنند ، اینجوری هم مشکل شغل و درآمد ما حل شده و هم دست چند تا آمریکایی هم گرفتیم و به نوایی رسوندیم، من حتی به این مسئله فکر کردم که ما بچه های مهاجر سرا می تونیم شریکای کاری خوبی واسه هم باشیم و در صورت لزوم با هم سرمایه گذاری کنیم و تیم ورکینگ کار و بیزینس کنیم.
دوست عزیز من فکر میکنم وقتی ما بعد از 17 سال تحصیل در رشته مورد علاقمون فارغ االتحصیل میشیم باید تخصص های لازم رو هم کسب کنیم تا اول خودمون از مهارتهامون ارضا بشیم و بعد احساس کنیم که بازار کار هم به ما نیاز داره. پس به گونه ای باشیم که کار دنبال ما بگرده نه ما به دنبال کار.
مثلا شما که در رشته الکترونیک تحصیل کردی اگه در زمینه میکروکنترولرها و مدارات برق صنعتی و الکترونیک صنعتی و PLC تخصص داشته باشی و در کار عملی هم کمی تجربه کسب کنی اون موقع واقعا احساس میکنی که بازار کار و صنعت چقدر به تو احتیاج داره.
موفق باشی.

In the United States I will feel as if I were alive again