2014-02-27 ساعت 12:06
(2014-02-27 ساعت 08:22)sce نوشته:(2014-02-26 ساعت 11:49)Reza20002 نوشته:سلام آقای رضا.(2014-02-26 ساعت 08:24)hgbeigi نوشته: هوای این روزای هیوستون معرکه ست.
مهدی جان
"مهاجر جنوبی" که قبلا ساکن بندرعباس و بوشهر بوده می گوید هوای هیوستن از دو شهر یاد شده جنوب ایران ، گرمتر است که باعث نگرانی من شد.
الان نوشتین معرکه هست که یعنی احتمالا خیلی خوب است ، این طور می رساند که احتمالا تابستانها خیلی گرم است.
اما من در الگوی هوا در اینترنت دیدم که حداکثر درجه حرارت به 93 درجه فارنهایت (34 درجه سانتیگراد) در آگوست می رسد که خیلی خوب و قابل تحمل است ،رج لینک زیر:
http://www.weather.com/weather/wxclimato...raph/77002
کسی می تواند توضیح بیشتری بدهد؟
اگه نوشته من شما رو ناراحت کرده از شما معذرت می خوام.
جا داره اینجا کمی بیشتر موضوع آب و هوا رو واسه شما توضیح بدم.همونطوریکه قبلا هم عرض کردم طبیعت و آب و هوای اینجا شباهت صد در صدی با جنوب ایران نداره.اما تو بعضی از پارامترها مثل درصد رطوبت همراه با گرما میشه اونو با بوشهر یا بندرعباس مقایسه کرد.من توی سپتامبر اومدم اینجا و تو همون لحظه اول رطوبت اینجا رو کمی بشتر از بوشهر و بندرعباس دیدم.از طرفی زاویه تابش آفتاب توی هیوستون به نظر من کمی تند و تیزتر از این دو شهر بود و تیزی آفتاب اینجا من رو به یاد تابستونای شیراز با اون آفتاب جنگش(جنگ رو به کسر جیم بخونین لطفا) میندازه.همونطوری که می دونین گاهی اوقات تحمل گرمای مناطق خشکی مثل شیراز و یزد به مراتب می تونه از شهرهای جنوبی ایران کشنده تر باشه.البته طبیعت سرسبز اینجا و همینطور بارندگی های مداوم موضوعیه که می تونه هوا رو تلطیف کنه و تحمل اون رو برای شما راحت تر کنه.اما توی زمستون اینجا من گاهی سرمای زیر صفر و یخبندان رو دیدم که همچین غیر طبیعی هم براشون نبود و ظاهرا مسبوق به سابقه بوده.در صورتی که این موضوع رو من هیچ وقت و در طول 23 سال زندگی در جنوب ایران ندیدم.اونجا هم سرد میشد اما هیچ وقت یخبندون نمیشد.البته یخ زدگی اینجا هم سطحی بود اما به هر صورت نشانه ای از سرمای زیر صفر بود.سرمای زیر صفری که وقتی با رطوبت بالا ترکیب میشه می تونه واقعا استخون سوز باشه.علی ایحال هوای اینجا مخصوصا توی پائیز و زمستون اصلا پایدار نیست و به عنوان مثال تفاوت دمای دیروز و امروز هیوستون بین 22 درجه فارنهایت بود.با این حال به قول دوست عزیزمون هوای این روزا واقعا خوبه.با این حال فکر نمی کنم کسی بخواد منکر گرما و رطوبت بالای اینجا در تابستون باشه.
البته من زیاد نمی تونم در این ورد تخصصی صحبت کنم و اونچه نوشتم تماما تجربیات این مدت بود.امروز بخار ماشین رو روشن کردیم ولی فردا قطع به یقین کولر لازم خواهیم بود.
موفق باشین.
منم دچار همین تضاد شده بودم و این که 10 روز آینده که دارم میام چــــی بپوشم؟! (مشکل بیشتر خانوم ها

کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*