2014-03-03 ساعت 08:35
(2014-03-03 ساعت 03:00)el333 نوشته:درسته این نکته رو فراموش کردم ولی عددش برای کنسل کردن این پکیج که سوال کردیم برای تی وی120$و اینترنت - 70$ -80$ هست البته اگر در جایی باشید که یکی از این دو هم نتواند سرویس بدهد باز جریمه ای ندارد.و من لیست کانال هاشو قبلش خیلی بررسی کردم و تقریبا میدونستم که چه کانالهایی را حتما میخوام.و اینترنتش عالیه.ولی درکل حق با شماست ولی قرارداد هر شرکتی را بخواهیم کنسل کنیم جریمه دارد البته تا جایی که میدانم.(2014-03-03 ساعت 02:42)smu نوشته: ولی پکیج جدید AT&T +U-Verse tv واقعا عالیه و کل مجتمع ما داشتن پکیج از جاهای مختلف همین رو انتخاب کردن و قرارداد هاشونو با جاهای دیگه کنسل کردن.یکی دیگه از معایبش اینه که اگر بعد از چند وقت پشیمون بشید و بخواهید مثلا تی وی را قطع کنید 154$ هزینه قطع کردنشو باید بدید ..برای قطع کردن اینترنتشم حتما یه جریمه ای میگیرند که اونو نمیدانم چقدر باشه..
مزایا: اینترنت12مکس یا 18 مکس به انتخاب خودتون - 5 تا پکیج مختلف تی وی با کانالهای خیلی خوب حتی در پکیج های ارزان - امکان جابجا کردن مکان قرارداد در صورت نقل مکان - قرارداد یکساله با عدم افزایش قیمت-در صورت موجود نبودن خدمات در مکان جدیدی قرارداد شما بدون هیچ هزینهای کنسل میشه - نصب رایگان
معایب: برای داشتن کانالهای اچ دی 10$شارز میکنه
برنده 2012