2014-03-03 ساعت 17:03
(2014-03-03 ساعت 01:43)mozhgangh نوشته: سلاممن هم امیدوارم هرچه زودتر کار گیرتون بیاد.
همونجور که قبلا گفتم متاسفانه من و همسر الان یکماه هست که بیکار شدیم.
چند راه برای جلوگیری از بیخانمانی رو میتونم الان بگم
1- unemployment insurance
شما این تاپیک رو تو گوگل بزنید و سایت مربوطه رو بهتون میده. انلاین اپلای کنید. تمام سوالهارا صادقانه جواب بدید. بعد براتون چند تا فرم میاد اونهارو هم پر میکنید و میفرستید ، بعد از اون پرداخت ها شروع میشه . البته نکته اصلیش اینجاست که ، بسته به سابقه کارتون هم داره ، مثلا ما چون 5 ماه بود کار میکردیم ، الان خیلی کم بهمون پول میدن یعنی حدود ماهی $350.00 نفری.
و هر دو هفته هم باید گزارش کار بدید یا تلفنی یا انلاین یا با فرمهایی که خودشون میفرستن. که شما تو این دو هفته دنبال کار گشتید ولی هنوز کاری پیدا نشده براتون.
اصلا بدو بدو نداره ، البته اگه تمام چیزهایی که ارتون خواستن رو درست جواب داده باشید.
بعد هم یک روز میرید در صندوق پستیتون رو باز میکنید میبینید براتون یک بسته اومده که کارت بانک bank of america توش هست که پولتون رو به کارتتون ریختن و براتون ارسال کردن.
2- از اونجایی که اجاره ما به تنهایی $950.00 هست و با $700.00 کاری نمیشه کرد ، کشف کردم که یک سیستم دیگه هم هست به نام welfare که کارهای کمک نقدی ، کوپن غذا و غیره را پوشش میده.
با زنگ زدن به شماره 211 و دادن اسم محلتون به متصدی ، شماره و ادرس دفتر welfare محلتون رو میگیرین و حضوری مراجعه میکنید.
از اونجا هم میتونین برای کمک نقدی اقدام کنید و هم برای گرفتن خانه.
البته تمام اینهایی که گفتم مشمول این میشه که درامدتون کمتر از میزان مشخص شده باشه.
هنوز نرفتم دفترشون ، اما اگه رفتم و کسی دوست داشت که بدونه پروسش چجوریه ، بگید تا براتون بنویسم.
البته امیدوارم کار هر چه زودتر درست شه تا این کمکها.
فعلا بابای
البته که دوست داریم بدونیم پروسه اش چجوریه. بیکار شدن برای همه ممکنه پیش بیاد. بهرحال از اینکه تجربیاتتون را دراختیار بقیه میگذارید ممنونیم.
موفق باشید.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com