2014-03-04 ساعت 12:09
سلام دوستان اتفاقا سوال منم همين بوداگر بايد به ويزا بولتن توجه كنيم و منم كه f3 هستم و 2009 با اين تفاسير حالا حالا ها نوبتم نميشه ولي چطوربا همين كتگوري و همين تاريخ 2009،دو تا كيس اين ماه تو آنكارا مصاحبه دارن؟؟
پس كارنت شدن و اين چيزا يعني چي؟؟
ميشه جوابمو بديد؟
شنيدم هستي خانوم تو اين مباحث خيلي كمك ميكنه ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد
سلام دوستان،
...
فک کنم دریمر بود که یه جایی یه فرمول نوشته بود که از روی کیس نامبر تاریخ اپلای و ... رو در بیاریم.اگه دارین بم بگین .....
[/quote]
دوستان من هم همین سوال داشتم خیلی گشتم پیدا نکردم
اگر کسی میدونه لطفا بگه
میخوام بفهم این کیس نامبر ها که تو سایت ترکیه زده چقدر با کیس من فاصله دارن و یه حدس هایی بزنم ...
[/quote]
در تأیید صحبت فروزن مایند عزیز باید بگم که همین الان در لیست دعوت شدهها به مصاحبهٔ سفارت آنکارا برای کتگوری F2B یک نفر با پیش شماره ۲۰۰۹ وقت مصاحبه داره در صورتی که من با پیش شمارهٔ ۲۰۰۸ هنوز موفق به دریافتِ نامه و وقت مصاحبه نشدم
[/quote]
پس كارنت شدن و اين چيزا يعني چي؟؟
ميشه جوابمو بديد؟
شنيدم هستي خانوم تو اين مباحث خيلي كمك ميكنه ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد
سلام دوستان،
...
فک کنم دریمر بود که یه جایی یه فرمول نوشته بود که از روی کیس نامبر تاریخ اپلای و ... رو در بیاریم.اگه دارین بم بگین .....
[/quote]
دوستان من هم همین سوال داشتم خیلی گشتم پیدا نکردم
اگر کسی میدونه لطفا بگه
میخوام بفهم این کیس نامبر ها که تو سایت ترکیه زده چقدر با کیس من فاصله دارن و یه حدس هایی بزنم ...
[/quote]
در تأیید صحبت فروزن مایند عزیز باید بگم که همین الان در لیست دعوت شدهها به مصاحبهٔ سفارت آنکارا برای کتگوری F2B یک نفر با پیش شماره ۲۰۰۹ وقت مصاحبه داره در صورتی که من با پیش شمارهٔ ۲۰۰۸ هنوز موفق به دریافتِ نامه و وقت مصاحبه نشدم
[/quote]