2014-03-05 ساعت 19:43
(2014-02-12 ساعت 20:14)IMMI نوشته:(2014-02-12 ساعت 19:41)saye42 نوشته: سلام دوستان
لطفا مارا راهنمایی کنید من وهمسرم به همراه دوفرزندمان سال گذشته ماه اگوست به آمریکا اومدیم چهار ماه انجا بودیم بعدبطور اضطراری مجبور به بازگشت به
ایران شدیم با مدیر ساختمان برای پرداخت جریمه ولغو قرارداد به توافق نرسیدیم چون بسیار بیشتر از میزان در قرارداد را طلب میکرد . بعد ما بدون توافق مجبور به تخلیه شدیم حالا که قصد بازگشت آمریکا را داریم برای بد کردیت نشدن و یا جبرا ن آن چکار باید کنیم از کمک شما ممنون خواهیم شد
این نظر منه، بهتره اول از همه و قبل از هر نگرانی، از کردیت خودتون مطمئن بشین که پوینت منفی ثبت شده یا نه.
برای این کار هم بهترین راه از نظر من استفاده از سایت رایگان و بی خطر www.creditkarma.com هست.رجیستر می کنید و اطلاعات کردیتتون رو نمایش میده. گزارش گرفتن تو این سایت هیچ امتیاز منفی بهمراه نداره و کاملا هم رایگان هست و خیلی از آمریکایی ها از این سایت استفاده می کنند و قابل اطمینان هست. من چند ماهی هست عضو این سایت هستم و با نکته هایی که به من پیشنهاد داده تونستم کردیتمون رو نسبتا بسازم.
اگه عضو شدین میتونین چک کنین که گزارشی شده یا نه.
ممکنه روشهایی که بوسیله اونا تونستین کردیت خودتونو بسازین بصورت تیتر وار توضیح بدین؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...