2014-03-09 ساعت 19:12
سلام به دوستان،من تازه با سایت خوبتون آشنا شدم و از همگی ممنونم که انقدر خوب راهنمایی می کنید.من کیس نامبرم(67xx) هست.آژانس گرامیان به من گفت که واکسنها را در ایران بزنم که هزینه اش مناسب هست و انستیتو پاستور تجریش را معرفی کرد. ولی من چند روز پیش رفتم آنجا و متأسفانه اصلا راضی نبودم.برخوردشون مناسب نبود که البته در ادارات ایران عادی هست.برای خونگیری یک خانم میانسال بود که من فکر میکردم با توجه به سنش باید وارد باشه ولی بعد از شش بار ! آخرش نتونست خون بگیره.من ناراحت شدم.گفتم میرم شکایت میکنم.من خودم در وزارت بهداشت مشغولم.همکارشون گفت شما ببخشید ایشون کارشون این نبوده،دیپلمه هستند.در حالی که مسئول خونگیری آن هم در پاستور با این اعتبار باید حداقل علوم آزمایشگاهی خوانده باشه.خلاصه رفتم که پزشک در دفترچه آزمایش بنویسه.چند تا سؤال پرسیدم دیدم هیچی نمیدونه.رفتم اتاق بین الملل برای صدور کارت،بسیار بی ادبانه پرسید لاتاری هستی؟من ترسیدم،گفتم نه،به پاستور چه ربطی داره!نکنه به جایی گزارش بدن دردسر بشه.دوستم چند ماه پیش کارت واکسن گرفته بود،از کارت من خیلی کامل تر بود.به نظر من پاستور شعبه اصلی بهتر باید باشه.در ضمن من خودم رشته ام بهداشت هست.پاستور تجریش هیچ کدام از استانداردهای واحد تزریقات رو نداره.من حتما از طریق وزارتخانه پیگیری می کنم.البته این نظر شخصیه منه،شاید دوستان موافق نباشند.