2014-03-09 ساعت 22:53
(2014-03-09 ساعت 13:23)poone59 نوشته:يك دنيا ممنونم دوست عزيزم(2014-03-09 ساعت 11:21)hs6467 نوشته: آقا من آخرش نفهمیدم،کسی که لاتاری برنده شده و از مشهد قصد رفتن به لاس وگاس رو داره چه مسیری رو باید طی کنه؟(البته غیراز ایرلاین های عرب)
چقدر برای هر نفر باید پرداخت کنه؟از حداقل تا حداکثر
خواهش میکنم یکی درست راهنماییم کنه ممنون میشم عزیزان...
از اونجا که شما مشهد هستید و ترکیش هم پرواز از مشهد برای استانبول داره و لازم نیست برید تهران احتمالا ترکیش میتونه پرواز خوبی باشه براتون . مشهد تا استانبول ، استانبول تا شیکاگو و شیکاگو تا لاس وگاس . کل سفر 30:41 ساعته. قیمتو ولی کسی نمیتونه با اطمینان بگه چون بستگی به تاریخ سفر داره و اینکه از چه مدت قبل دارید پرواز رو بوک میکنید. معمولا هر چه زودتر بخرید با قیمت بهتری میخرید و تاریخ دقیق هم مهمه چون قیمت پروازها حتی برای دو روز پشت سر هم فرق ممکنه بکنه . ممکنه پروازی که مثلا 9 مارچ 1000 دلاره، 10 مارچ 1100$ باشه برای همین شما تا تاریخ سفرو مشخص نکنید نمیتونید از قیمت خبر داشته باشید. الانم که من پرواز رو برای شما چک کردم همینطوری زدم دوشنبه 12 می، یعنی حول و حوش 2 ماه دیگه و قیمت این پرواز البته 1طرفه تو اون تاریخ برای بزرگسال هست 1073$ که کمترین قیمته ولی مثلا دوشنبه هفته بعدش یعنی 19 می دیگه با این قیمت نداره و میشه 1268$ . اینه که میگم تاریخ دقیق مهمه و قیمتا ثابت نیست ( البته دلیلش اینه که فرق داره کلاس پروازها ) . این قیمت ترکیشه و اگه نمیخواید با پروازهای عربی بیاید بعیده که با قیمت مناسبتر پیدا بشه حالا بازم سرچ کنید .
به خاطر من رفتي تو سايت قيمت چك كردي واقعا خيلي گلي دستت درد نكنه عزيز
البته اگه پرواز عربي قيمتش پايين تر باشه بدم نمياد ميشه تقريبا پايين ترين قيمت و متوسط ترين قيمت رو برام پيدا كني؟بي صبرانه منتظر هستم دوست عزيز خيلي گلي راستي يه پيام خصوصي برات ارسال كردم اگه شد واسم جواب بده مهربون...