2014-03-11 ساعت 12:22
(2014-02-27 ساعت 00:46)lida55 نوشته:(2014-02-26 ساعت 14:25)soli asali نوشته:(2014-02-26 ساعت 13:55)عاطفه سروش نوشته: سلام دوستان مصاحبه ما هفته دوم عيد شده تور خيلي گرونه هتل سيتي سيزن نفري 3ميليون در مياد بليط سيتمي هم مي گن تو عيد ندارن؟ كسي اين هتل را رفته؟ چه جوريه؟ خوبه؟ چند شب بگيرم ؟
شما اگه ایر لاین های عربی بلیط هواپیما بگیرید خود به خود میشه سیستمی دنبال ایرانی ها نباش که اصلا به صرفه نیست تو عید حتی به جرات میتونم بگم که سیستمی ایر لاین های عربی ارزونتر از چارتر پروازهای داخلی هست تو این تاریخ
سیتی سیزن دبی هتلی بسیار تمیز و غذای خوب در نزدیکی سیتی سنتر دیره هست. یکم بعد از اون کپثورن اما تو اتاق کپثورن اینترنت کابلی رایگان هست به نظر من قیمت ازانسهای ایران رو در www.irantravels.irبا Bookingو expedia چک کنین هر کدوم بهتره بگیرین از بندر عباس هر روز پرواز هست و شاید به نظر عجیب بیاد اما به شارجه هم پرواز هست و ابوظبی تقریبا فاصله یکسانی با دبی و شارجه داره ولی برای صرفه جویی روش بررسی کنین فراری ورلد هم اون جاست
ممنونم دوستان عزیز از راهنمایی تون من هتل سیتی سیزن رو انتخاب کردم نفری 3میلیون شد بلیط سیستمی توی عید نمی دن اگه خددا بخواد و یه ضرب بگیریم باید چه جوری تاریخ رو عوض کنیم؟ مصاحبه ما اول اپریل هست
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov