2014-03-12 ساعت 12:33
(2014-03-11 ساعت 20:22)mtcanada نوشته:با سلام خدمت دوست عزیزم(2014-03-11 ساعت 17:10)Sam2014 نوشته: دوستان عزیزمدرود بر شما
با سلام این آگاهی نامه را بنده هم دیدم ولی این قیمت وجود نداره . شما از همین لینک بالا در صفحه ای که باز می شود دکمه خرید را بزنید .... از 27/12/92 تا 04/01/93 همه پروازها رفت و از 27/12/92 تا 16/01/93 پروازهای برگشت پره و ظرفیت تکمیل . در روزهای بعد هم مینمم قیمت حدود 750 هزار تومان و نه هر ساعتی(اونهم اگر یک نفر باشید ،چند نفر باشید حدود 800) شاید پیدا کنید.من برای اواخر فروردین یک هفته قبل 795 گرفتم .
دلیلش هم واضحه هرچی به تاریخ پرواز نزدیک بشید گرانتره(قابل توجه دوستانی که فروردین مصاحبه دارن و در فکر ارزانی بعد از تعطیلات نوروز هستند).
موفق باشید.
شما برای هتل چی کار کردید؟؟؟ کجا را گرفتید؟؟؟
راستی تور خوبی برای دبی به تورتون نخوردکه بگیرید؟؟؟
چون با تور ارزون تر می شه.
من با توجه به شرایط خودم و تعداد نفرات مدت ها تحقیق و تفحص کردم از سفرنامه ها و پست های مهاجرسرا بگیر تا انواع و اقسام آژانس ها(آشنا و غریبه) نتیجه :
1- آژانس های مسافرتی بدتر از آژانس های املاک هستند و اصلاً قابل اعتماد نیستند . دلیل اصلیش هم اینه که هیچکدام نفر اصلی نیستند و در واقع دلال هستند.
2- شما هر زمان بخواهید از سایت booking یا سایت های مشابه می توانید هتل رزرو کنید . پس چطوره که به هر آژانسی مراجعه می کنید کلمه close را با غلظت کافی تحویلتون میدهند." فعلاً باز نشده بعداً مراجعه کنید تا سرتون را ببریم و بگذاریم زیر بغلتون!!" خلاصه به شدت بازار غریب و غیر قابل اطمینانیه.مصرف کننده مجبوره تو همین بازار (بهتره بگیم کارزار ) حواسش شش دنگ باشه و با آگاهی اقدام کنه .
3- هرکاری می کنید سیستم غیر قطعی مثلاً رزرو و بعداً پولشو میگیریم نباشه . قطعی بگیرید تا خیالتون راحت باشه.
4- برعکس باورخیلی ها دبی تا اواسط خرداد High Season هست و قیمت ها با بهمن و اسفند توفیری نداره . ( فروردین رو ایرانی های دلال توش فوت می کنند که قیمت هاش اینقدر نجومیه) پس از اگر قول آفر تور بهتون دادند خیلی خوشبین نباشید. بنده اعتقادی به اقدام بعد از تعطیلات نوروز نداشتم ( دوست نداشتم دقیقه نود بیفتم دست این جماعت دلال)
5- بلیط هواپیما هر چه به تاریخ پرواز نزدیکتر بشه گرانتره یا ممکنه ظرفیت تکمیل باشه . حتی ممکنه یک نفر ماجراجو باشه و حتی بلیط یا تور لحظه آخری رو اقدام کنه.امیدوارم همه دوستان هرچه صلاحشون هست عمل کنند ولی به موقع.
ماحصل قضیه اینکه بنده پکیج کامل شامل هتل + بلیط ماهان (سیستمی) + ویزا را با قیمت مناسب (البته به نظر خودم) از باشگاه ایرانیان دبی (هتل پارسیان اوین) گرفتم . (دوستانی که استفاده کرده بودند خیلی تعریف می کردند و من هم اقدام قطعی کردم)
ارادتمند همگی.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟