2014-03-16 ساعت 18:48
(2014-03-14 ساعت 16:34)Natasha9 نوشته:برای mmr که برامون ازمایش نوشت و بعد از دیدن نتیجه گفت فقط یه یاداوری mmr کافیه!!! ولی فکر کنم تو کارت کامل می نویسه!!!(2014-03-13 ساعت 16:28)کیارش ب. نوشته: سلام دوستان
اگه تا زمان مصاحبه نوبت سوم هپاتیت و نرسیم بزنیم چی می شه؟؟؟
البته من اینجا (مشهد) که رفتم برای واکسن ها دکتر دهقان گفت برای 18 سال به بالا هپاتیت نمی خوان ولی اگه بزنین برای خودتون خوبه. ما هم نوبت اول زدیم نوبت دوم هم تو فرودین می شه ولی قبل از مصاحبه که فکر کنم تو جون باشه به نوبت سوم نمی رسیم!!!
دوست عزیز، زدن یا نزدن واکسن هیچ اتفاق خاصی رو در پی نداره! (بارها گفته شده که بحث تزریق واکسنها در ایران فقط جنبه ی اقتصادی داره)
اگر بدنتون به واکسنی احتیاج داشته باشه با توجه به نظر پزشک مربوطه همون جا بهتون تزریق می کنن.
در مورد واکسن هپاتیت هم حتما باید تزریق بشه و ربطی به 18 سال به بالا یا به پایین نداره!! ( بارها پیش اومده که دوستان به عنوان مثال در زدن نوبت دوم MMR که دکترها گفته بودن تنها یک نوبتش کافیه دچار هزینه های اضافی در روز مدیکالشون شدن. به حرف دکترها زیاد اعتماد نکنین)
واکسنهایی که در نوبتهای مشخصی باید تزریق بشن ( مثل هپاتیت یا Td ) قطعا خارج از اون زمان مشخصش بهتون تزریق نمی شه. در پرونده پزشکی شما جاش رو تیک می زنن و شما سر تایمش برین برای تزریق و وارد کارت زرد واکسیناسیونتون بکنین.