2014-03-17 ساعت 00:27
(2014-03-16 ساعت 14:21)amirghn نوشته:والا اگر سری اول هنوز کانفرمیشن نامبر نگرفته بودین و نتتون قظع شد که مشکلی نبوده می تونستین دوباره ثبت نام کنین چون تا زمانی که کانفرمیشن نامبر نگرفتین ثبت نام قطعی نشده(2014-03-16 ساعت 09:32)rtt نوشته:(2014-03-16 ساعت 01:25)amirghn نوشته: دوستان یک سوال؟
اگر موقع ثبت نام اشتباه بشه که بعضی ها می توانند تقلب کنند یعنی با حروف اسم و فامیل یا تاریخ تولد بازی کنن و چند عکس مختلف از خودش بعدا یه نامه یا ایمیل واسه اصلاح میزنن. در نتیجه شانس در قرعه کشی بالا میره؟! میخوام ببینم کسی از این روش ها استفاده کرده ؟! واقعا روش تقلبی محسوب میشه که؟ (البته روی صحبتم با دوستانی که سهوا اشتباه کردن نیست)
اصلا همچین چیزی وجود نداره دوست عزیز اینایی هم که میگن ما با آی پی خاصی ثبت نام می کنیم شانس بالا میره و این حرفا همش کلاه برداری هستش
اصلا اگر شما عکس های مختلف بزارین یا اگر دوبار ثبت نام کنین از همون اول از قرعه کشی حذف خواهید شد ودر دوره ثبت نام و قرعه کشی هیچ گونه نامه اصلاحی پذیرفته نمیشه مگر بعد از قبولی
اگر آمار سال 2014 رو یه نگاهی بندازین میبینین که 5 میلیون نفر فرماشون قبول نشده و از قرعه کشی حذف شدن!!!!
خیلی ممنون از شما دوست عزیز. یه سوال هم دارم که چند وقته ذهن من و درگیر کرده. اینکه بعد از اعلام نتایج قرعه کشی کسانی که قبول بشن خوب شماره کیس و اینا میده و کسانی هم که قبول نشدن has not been select اینا میزنه اما کسی که سوخته باشه در قرعه کشی و شرکت نداده باشه چی میزنه؟! ممکنه همون not select بزنه؟ آخه میدونید من موقع ثبت نام 2014 درست زدن موقع تایید نهایی نتم قطع شد و دوباره شروع کردم البته بار دوم confirm no داد بهم و حالا میخوام بدونم موقع اعلام نتیجه قبول نشدم یا حذف شدم؟! (البته دعا کنید امسال دیگه قبول بشم مثل شما عزیزان)
در مورد اون یکی سوالتون جواب رو نمی دونم که اگر از قرعه کشی حذف شده باشین چی می نویسه ولی فکر می کنم که همون هس نات بین سلکتد باشه ولی مطمئن نیستم
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ