2014-03-17 ساعت 17:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-17 ساعت 17:28 توسط mr.amir007.)
دوست عزیز منم دوسال پیش بهم ایمیل دادن که برنده لاتاری شدم
الانم تجربه ای که دارم در اختیارت می زارم . شاید بدردت بخوره
خیلی هم دقیق تر کار کرده بودن و وارد تر از همه این نامه هارو طراحی کرده بودن و تو حرافی و....
من رتبه 5 گیم شده بودم و از اون جایی گیم بازی می کردم باور کردم
خلاصه چشمت روز بدنبینه ما هم زنگ زدیم قضیه از چه قراره
اول می گفتن از رو جایزه کم می شه و جایزه بهت تعلق می گیره فقط حساب ارزی باز کن ..!!!!
باز کردیم و رفتیم ایمیل دادیم کسی جواب نمی داد !!!!
زنگ زدیم باز کسی جواب نمی داد!!
یعنی چی شده؟!
خلاصه بعد از پیگیری ها مداوم جواب دادن و گفتن نمی شه ایران تحریمه و ما نمی تونیم با بانک های ایرانی کار کنیم و ما راهی یکی از کشور های همسایه ایران شدیم که در ان جا هم حساب نتونستیم باز کنیم به علت تحریم و برگشتیم
و وقتی زنگ زدیم گفتند چک شده جایزه شما و باید 10 هزار دلار به بالا بدید 3 روزه چک رو افیسر به ایران اعزام می کنه و جایزه رو می ده
این جا فهمیدیم کلاهبرداریه محضه و ول کردیم
تفاوت این نامه ما این بود از اول نگفته بودن پول می خوان یواش یواش ما رو داشتند باور می دادن بعد که خدارو شکر فهمیدیم ..
اما به هر حال ما سر این قضیه و مسافرت خارجی و حساب ارزی باز کردن در ایران و مترجمو.... 5 میلیون به بالا پولمون هدر رفت
عزیز کلا ه برداریه محضه فکرتو درگیر نکن
اول که به قول دوستامون ایمیل نمی کنند در سایت فقط می نویسند نامبر برندگیتون رو
موفق باشی
الانم تجربه ای که دارم در اختیارت می زارم . شاید بدردت بخوره
خیلی هم دقیق تر کار کرده بودن و وارد تر از همه این نامه هارو طراحی کرده بودن و تو حرافی و....
من رتبه 5 گیم شده بودم و از اون جایی گیم بازی می کردم باور کردم
خلاصه چشمت روز بدنبینه ما هم زنگ زدیم قضیه از چه قراره
اول می گفتن از رو جایزه کم می شه و جایزه بهت تعلق می گیره فقط حساب ارزی باز کن ..!!!!
باز کردیم و رفتیم ایمیل دادیم کسی جواب نمی داد !!!!
زنگ زدیم باز کسی جواب نمی داد!!
یعنی چی شده؟!
خلاصه بعد از پیگیری ها مداوم جواب دادن و گفتن نمی شه ایران تحریمه و ما نمی تونیم با بانک های ایرانی کار کنیم و ما راهی یکی از کشور های همسایه ایران شدیم که در ان جا هم حساب نتونستیم باز کنیم به علت تحریم و برگشتیم
و وقتی زنگ زدیم گفتند چک شده جایزه شما و باید 10 هزار دلار به بالا بدید 3 روزه چک رو افیسر به ایران اعزام می کنه و جایزه رو می ده
این جا فهمیدیم کلاهبرداریه محضه و ول کردیم
تفاوت این نامه ما این بود از اول نگفته بودن پول می خوان یواش یواش ما رو داشتند باور می دادن بعد که خدارو شکر فهمیدیم ..
اما به هر حال ما سر این قضیه و مسافرت خارجی و حساب ارزی باز کردن در ایران و مترجمو.... 5 میلیون به بالا پولمون هدر رفت
عزیز کلا ه برداریه محضه فکرتو درگیر نکن
اول که به قول دوستامون ایمیل نمی کنند در سایت فقط می نویسند نامبر برندگیتون رو
موفق باشی