کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
دوستان عزیز من خیلی‌ وقت نبودام. دیدم اینجا سر اینکه با ویزاِ آمریکا برگردین سوال پرسیدین، خواستم تجربه خودم رو بگم که من با گرفتن ویزاِ یه ضرب باز به کشور برگشتم و بعداز ۲ ماه باز با گذاشتن وثیقه ۸ میلیونی با همون ویزاِ توی پاسپورتم رفتمو دوباره مجوز خروج گرفتم واسه ترکیه واسه آزمون زبان.. بلیت امریکامم از ترکیش گرفتم و محل ازمونم هم استانبول بود.. روز پروازم کارت پرواز تهران تا استانبول دستم گرفتم و استانبول تا امریکارو گذاشتم توی جیبم و وقتی‌ افسر فرودگاه کارت پروازمو خواست فقط هامونو نشونش دادمو اومدم.. الان هم آمریکا هستم پس مشکلی‌ نیست. روند گرفتن مجوز لخروج نیمه علمی‌ هم که دوست خوبمون mtcanada توضیح دادن.. موفق باشین!
تشکر کنندگان: mtcanada ، Saeedv13 ، lighter ، 5ina ، hamid_fs3 ، noobnoobi ، farzad021 ، yasejavan ، Hamid_110 ، SomeOneX

پیام‌های این موضوع
RE: مشکل سربازی - توسط mhz_ir - 2013-08-29 ساعت 20:10
لازم نیست انقدر سخت بگیرید - توسط mtcanada - 2013-10-20 ساعت 10:14
RE: مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور - توسط sejz - 2014-03-17 ساعت 21:30
RE: مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور - توسط saboteurprince - 2014-08-12 ساعت 12:24
RE: مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور - توسط saboteurprince - 2014-08-12 ساعت 12:41
RE: مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور - توسط saboteurprince - 2014-08-12 ساعت 12:45

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان