(2014-03-18 ساعت 12:42)itex نوشته:ممنون از توضیحاتتون(2014-03-18 ساعت 09:44)فری خانم نوشته: آقا امین
لطفا کارهایی رو که فکر می کنید لازمه تا قبل از رفتن انجام بدین برای ما هم بنویسین. این مسیریست که همه ما در آینده دور یا نزدیک باید طی کنیم.
در ضمن منظور دوستمون رو نفهمیدم که بالاخره باید از دکتر اونگان وقت گرفت یا نه؟ و اینکه شما به انکارا چه ایمیلی زدید؟
روال بصورت کلی مشخصه. به سفارت برین، پاسپورت، فرم رنگی و محل شرکت پست (و سایر کسری مدارک احتمالی) رو تحویل بدین و در موعد مقرر برین پاسپورت رو از اداره پست بگیرین.
کسایی هم که مثل من مدیکالشون به دلیل گذشت 6ماه باید تجدید بشه، برن و دوباره مدیکال بدن.
درمورد وقت گرفتن مدیکال هم اگر میتونین بگیرین حتماً اگر هم مثل من چاره ندارین سرتون رو بندازین پایین و همینطوری برین ببینین چی میشه.
فقط چند نکته همچنان مبهمه:
1- محل شرکت پست رو که قبلا انتخاب کردیم. کپی همون کافیه یا همون رو دوباره پرینت بگیریم یا باید جای جدید انتخاب کرد؟
2- کسری مدارک من رو ترجمه جدید شناسنامه و عقد نامه اعلام کردند. من دیروز ترجمه های جدید رو گرفتم تا کی اعتبار دارند؟
3- اعتبار مدیکال تا 6 ماه از چه تاریخییه؟
4- اگر لازم شد مدیکال تجدید بشه نتیجه به همراه سایر مدارک باید به سفارت تحویل بشه؟
5- واکسن هایی که زدیم تا کی اعتبار دارند؟
مرسی
انشا اله برای مدیکالتون مشکلی پیش نمیاد و همه چیز به خوبی تموم بشه.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا