(2014-03-29 ساعت 15:55)lida55 نوشته:من به علت داشتن بچه کلا از تاکسی استفاده کردم و تجربیاتم رو در خدمتتون میذارم:(2014-03-28 ساعت 18:33)sepidar87 نوشته: سلام کسی درباره کرایه ماشین چیزی می دونه؟روزی چنده؟ایا مقرون به صرفه هست؟من با 2 تا بچه کوچک رفت وامد با اتوبوس برام مشکله
شلام به صفحات 75-74 همین تاپیک نگاهی بندازین
والا به نظر من کرایه نسبت به تهران چندان هم زیاد نیست حداقل مثل ایران کیلویی نیست و یک معیار و ضابطه ای داره که اونم تاکسی متره و حداقل مطمینی که اگر غریب هستی و خارجی 4 برابر شارژت نمیکنن- مثلا از سیتی سنتر دیره تا هتل سنت جورج(منطقه الراس)از 15 تا 20 درهم درمیاد(بسته به شلوغی) ولی در نظر داشته باشید که تاکسی دیگه کاملا دربست خودتون هست چه یک نفر چه 4 نفر باشید(مثل اینجا کمپوت نمیشید تو تاکسی) و کرایه با تاکسی متر حساب میشه که شروع تاکسی متر از 3 درهم هست و توی ترافیک و پشت چراغ قرمز هم باز شماره میندازه ولی نه خیلی.ما یک مسیر تقریبا 35 دقیقه ای(از منطقه الراس تا ابن بطوطه رو با 70 درهم رفتیم البته عوارض اتوبان شیخ زاید هم اتوماتیک اضافه میشد به مبلغ
راننده تاکسی ها اکثرا هندی هستن و پاکستانی معمولا اصلا حرف نمیزنن در حد سلام و خدا حافظ(اونم به زور) مثل ربات میمونن برعکس ایران که تا سوار میشی یارو شروع میکنه سفره دلشو باز کردن و از گرونی گوشت و لاستیک گفتن ولی راننده ها تو دبی خیلی کمک میکنن مثلا خیلی هاشون پیاده میشدن و گالسکه بچه رو کمک میکردن و سوار و پیاده میکردند ویا کمک شما باری اگر داشته باشید جابجا میکنن-روزی که داشتیم واسهnmcمیرفتیم راننده توی آدرس شک داشت از من شمارهnmcگرفت با موبایل خودش زنگ زد و آدرس رو کامل پرسید(درست مثل ایران) بعد که مطمین شد راه افتاد
معمولا کولرهای ماشینشون بیش از اندازه زیاده که سردتون میشه اکثرا-بازم برعکس ایران که یا ماشینها اینقدر داغونن که بویی از کولر نبردن یا اگر هم که کولر داشته باشن یارو دلش نمیاد روشنش کنه یا اگر هم که روشنش کرد میخاد زیادی کرایه بگیره و منت بذاره که کولر زدم
اصلا نیازی نیست در مورد مسیر بهشون صحبتی کنید چه یک قدم چه صدها کیلومتر شما رو جابجا میکنن به خاطر همین تا تاکسی واستون ایستاد سوار بشید بعدا مسیر رو بهشون بگید بازم کاملا برعکس ایران که دو ساعت اول کار باید سر مسیر و کج و راست بودنش چونه بزنی
روی بستن کمربند حساس هستند سریع کمربندتون رو ببندید ما که توی ایران اصلا توی تاکسی کمربند نبسته بودیم دایم مورد اعتراض راننده ها قرار میگرفتیم
اگر از فرودگاه یا هتل تاکسی بگیرید گرون پاتون در میاد مثلا ورودی تاکسی فرودگاه 20 درهم هست(شایدم 25 درست یادم نیست)
راننده هابسیار آدمهای درستی هستند -کلاه بچه من توی یک تاکسی جا موند و راننده تاکسی خودش به رسپشن هتل بعدا آورده بود تحویل داده بود-بازم چی؟صدو هشتاد درجه برعکس ایران که یارو اگرم آدم درستی باشه حال و حوصله نداره اینهمه مسیر رو بیاد و نهایتش میندازتش توی صندوق پست!!!!!!!
سوار تاکسی های بدون آرم نشید(تاکسی متر ندارن زیاد شارژتون میکنن و یا کلا خطرناک هست)
برای گرفتن تاکسی فقط کافیه دستتون رو بلند کنید اونور خیابون هم باشن یا می ایستند یا میان اینطرف دنبالتون
اگر بچه کوچک هم داشته باشید اتوماتیک شما رو تو اولویت میذارن
تاکسیهای سقف صورتی هم رانندشون خانمها هستند
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug