2014-04-04 ساعت 22:46
(2014-04-03 ساعت 13:41)shaya نوشته: من دیروز از ارمنستان برگشتم کیس نامزدی هستم و برای روز مصاحبه کانفیرمیشن فرم Ds160 رو و اصل فرم 1-134 و پرینت فرم W2 , 1040 رو ازم خواستند و عکس ایمیل و FB و بلیط پرواز و ...رو دادم کنسول به اینکه نامزد من فقط دو هفته در تهران بود گیر داد و بالاخره بعد از کلی پرسش از ارتباط ما گفت چرا ازدواج نمیکنین و بعد بعنوان همسرش بری!!!!گفتم میخوام از ویزای نامزدی استفاده کنم و مراسم ازدواج رو اونجا تدارک دیدیم !!!نمیدونم چرا گیر داده وبد که اینطرف ازدواج کنیم !!پس فلسفه ویزای نامزدی چیه ؟!!چی باید میگفتم ؟!!!خلاصه اخرش گفت مدارک شما رو بررسی میکنیم اما باید مدارک بیشتری دال بر این رابطه برامون ارسال کنی !!! و بهم یه برگه ابی داد !!!منم براش توضیح دادم که چون اوایل از کارت تلفن استفاده میکردیم اکثر تماسها داخلی ثبت شده از طرفی ما بیشتر از وایبر استفاده میکنیم که هزینه نداشته باشه !!!حالا دارم بک آپ اس ام اس های وایبر رو پرینت میگیرم و پیغامهای FB رو هم که نمیشد پرییت گرفت دارم پرینت اسکرین تهیه میکنم که پرینت بگیرم حالا بیش از 8000 پیغام رد و بدل شده که اینقدر سرعت نت پایینه که بقیه شو نمیاره که پرینت اسکرین بگیرم !!!کسی تاحالا شبیه من بوده که ببینم بالاخره چی میشه ؟مکالمات وایبر رو نمیشه ازش پرینت گرفت؟
بالاخره پرینت اسکرین 500 صفحه پیغام فیس بوک تموم شد .