(2014-03-31 ساعت 22:05)smu نوشته:(2014-03-29 ساعت 11:04)farshad varaste نوشته:با سلام به دوستان(2014-03-28 ساعت 20:02)mehdi.topol نوشته:من هم شنیدم قانونیکه به قانون بیمه اوباما معروفه از سال 2014 اجرایی شده البته سعی میکنم خبر دقیق رو بدم. امیدوارم درست باشه(2014-03-28 ساعت 19:37)noobnoobi نوشته:اما من شنیدم که اجرایی شده که....(2014-03-28 ساعت 18:39)farshadm999 نوشته: به هیچ جا دوست من تقریبا سالی مینیمم ۵۰۰۰$ بذرید کنار برای بیمه اون بیمه هم تازه باز عین بیمه خدماتی اروپا نیست که برید بیمارستان کلا بکوبید برید بالا مفتو مجانی، یه قسمتی از هزینه دارمان رو پوشش میده.
آمریکا جایی نیست که خدمات دولتی دریافت کنید. هر چند سیستم آمریکایی رو بسیار دوست میدارم.
تایپیکی دارین بشه در مورد بیمه مطالعه کرد؟
در مورد بیمه اوباما کر بله امسال به اجرا گذاشته شده و لی شرایطی داره و مرحله به مرحله اجرا میشه چون قانون جدیده طبیعتا نواقصی داره و.... در مرحله اول باید بدونید که اگر کار دارید حتما در قسمت بنفیت های ان شغل پکیچ بیمه به شما میدند که باید پلن خودتون رو انتخاب کنید . و اگر درامد شما از یک حدی کمتر باشه شامل اوباما کر میشید (البته میگن در مرحله اول)چون اصل این قانون برای بیمه و کاور کردن اقشار ضعیف و متوسط هست و در مراحل بعدی بقیه جامعه. اگر درامد شما از حدی بالاتر باشه شامل بیمه طرف قرارداد شرکت یا کارفرما میشید.
متاسفانه خدمتتون اعلام کنم که ما و چند تا از دوستان دیگه رو هم تو بیمه رد کردند و گفتند اوباما کر شامل ما که از طریقه لاتاری امدیم نمیشه.دوستان عزیز توجه کنن که هزینهٔ درمان و پزشکی خیلی خیلی بالاست و بیمه هم خیلی مهم تو آمریکا.
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه