کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-06 ساعت 07:06)smartman نوشته:  با سلام به همه دوستان قدیم و جدید
امیدوارم همه خوب و سلامت باشن.

1. اگه یادتون باشه پارسال موقع اعلام نتیجه لاتاری، دوستان اینقدر تو سایت پست دادن، که سایت تقریبا از کار افتاد. می دونی ادمین جان، تنها جایی که آدم می تونه و می دونه همه درکش می کنن، برنده شدنش رو یا زبونم لال زبونم لال، قبول نشدنش رو اعلام کنه اینجاست. امیدوارم امسال قبولی ها بسیار زیاد باشه. برای من هم دعا کنید بعد از تقریبا 6-7 سال متوالی، امسال برنده بشم.
2. به نظر من نیاز به یه تاپیک جدید داریم برای فرهنگ سازی شرکت در لاتاری. چون این سیستم ثبت نام رایگانه، همه دوست دارن شرکت کنن. ولی به قول یکی از دوستان که پارسال می گفت کسی که هنوز نمی تونه خودش فرم ثبت نام رو پر کنه، راجب زندگی در خارج کشور اطلاعات کمی داره، زبانش ضعیفه، مدرک تخصیلی درست و حسابی نداره و خیلی چیزای دیگه، نباید در لاتاری شرکت کنه.(البته به نظر من)

امیدوارم همه موفق باشیم.

سلام بر شما دوست عزیز
انشالا امسال دیگه برنده میشید
پارسال فکر کنم صفحات تاپیک انتظار اگر پاک نمیشد از ابتدا،به بالای 2000 صفحه(یا حتی بیشتر شاید!) میرسید و تاپیک هم از دی و بهمن به راه بود و خیلیها فعال بودن،به طبع اون اتفاق هم موقع اعلام نتایج می افتاد.
تاپیک فرهنگ سازی هم اینجا بودنش خیلی خوبه،میتونه موثر باشه اما تعداد بسیار زیادی از برنده ها بعد از قبولی تازه با جستجو در گوگل با مهاجرسرا آشنا میشن متاسفانه.
پارسال بچه ها از مغازه ای عکس انداخته بودن که توی خیابون تبلیغ ثبت نام لاتاری زده بود!!!!!! خب 4 نفر هم که کلا به خاطر اسمش که آمریکاس و کاملا بی هدف میرن ثبت نام میکنن و از قضا قبول میشن و اکثرشون هم وقتی میبینن به طور کل ول معطلند در این زمینه،اصن پیگیری نمیکنن دیگه و شانس 4 نفرو که واقعا هدفمند میخوان برن میسوزونن.
اتفاقا یکی از اقوام ما که شنیده بود لاتاری ای هم وجود داره،به من گفت موقع ثبت نامش که شد به من هم بگو.پرسیدم چی میدونید از لاتاری؟گفتند هیچی دیگه میریم اونجا دولت امریکا کار و ... میده و ....!!!!!!!! یعنی عملا شاخ درآوردم و هرچی هم سعی کردم دوزاریشونو بندازم که این خبرا نیست،نشد که نشد،منم به کل گفتم من که واسه شماها کاری نمیکنم این از من.
به نظرم اگر راهی بود که خارج از این محدوده انجمن هم میشد فرهنگسازی کرد عالی بود.
DV2017 ... DV2016 ... DV2015 ... DV2014 ... DV2013 ... DV2012 نشد ک بشه!
-----------------------------------------------------
بیا که همصدا شیم / یا پر بگیریم یا که ما فنا شیم
بیا من و تو ما شیم / یا بمیریم یا از غصه رها شیم ..... Rolleyes

پیام‌های این موضوع
RE: شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015 - توسط farzad021 - 2014-04-06 ساعت 07:56
TOP20 - توسط abas_kashan - 2014-04-26 ساعت 10:01

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان