کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
سلام به دوستان عزیز که امیدوارم امسال سال شانس خوب برای همه شما باشه . اگر اجازه بدید منم دوست دارم تو این دوران کنار شما باشم . و برای همه از ته دلم ارزوی خبر خوش و قبولی و هر انچه که از خدا میخواهید رو دارم. در این مدت خوشحال میشم اگر سوالی یا کمکی باشه اینجا و یا در پیام خصوصی بتونم کمکی کنم. و این 7 صفحه رو خوندم چند مورد رو خدمتتان بگم.

1- از دوستان پرسیده بودند که سرباز بودند... ببینید شما اگر پاسپورت ندارید باید وثیقه بزارید و معمولا یک یا دو بار امکان داره(اینو تحقیق کنید تا جایی که میدونم یکبار میشه)این مهم است چون یکی را برای مصاحبه لازم دارید و به احتمال زیاد دومی را یا برای گرفتن ویزا (اگر کلیرنس بخورید)لازم دارید و سفر در عرض 6 ماه از صدور ویزا در غیر اینصورت ویزا باطل میشه . در حالت عدم کلیرنس خوردن یعنی مصاحبه و ویزا یک ضرب باشه؟ اگر امکان گذاشتن وثیقه برای دومین بار باشه باید برای سفر به امریکا استفاده بشه.ولی قانونا زمان خارج امریکا بودن از 6 ماه نباید بیشتر بشه اگر شد یا تذکر میدهند یا قانونا حق دارند گرین کارت را گرفته شما را برای ارائه دلایل تاخیر در ورود به دادگاه معرفی کنند که تصمیم با دادگاه هست.
راه حل عدم این مشکل تقاضای پاس سفید در همان سفر اول به امریکا هست که با گرفتن ان تا دو سال هم اعتبار داره میتونید بیش از 6 ماه خارج امریکا باشید (این مسئله به درد دانشجوها هم میخوره).

2- از دوستان گفتن که شانس کم هست برای دوستان مهاجر سرایی و...
اول اینکه شانس برای همه هست و یکسان فقط زن و شوهر ها به خاطر ثبت نام جداگانه دو شانس برنده شدن دارند یعنی شوهر به همراه همسر یا بلعکس. و عضو سایت بودن نه شانس را کم میکند نه زیاد . حتی کمک مضاعفی است برای جلوگیری از اشتباهات بزرگ و مهم در ثبت نام و پر کردن فرمهها که عامل اصلی رد شدن کیسهای برنده است. پس دوستان امید خود را حفظ کنید و نگرانی بیمورد به خود راه ندهید.

3- تصمیم گیری برای انجام لاتاری هر ساله با بررسی در صد مهاجران ورودی و ... انجام میشود و تا جایی که میدانم معمولا در ماه جولای تصمیم گیری برای لاتاری سال بعد میلادی انجام میشه که ثبت نامش در نوامبر و همان حدود همان سال انجام میشه.یعنی تا جایی که من در اخبار خواندم در جولای (مرداد 93خودمان)برای 2016 تصمیم گیری میشه .

همیشه شاد و اول سالم و سلامت و در پناه حق و دوم امیدوار و مقاوم بمانید.
اینجام با شما تابسته شدن این تاپیک. Wink به امید برنده شدن همه شماو شنیدن هورا ی بزرگ از تک تک اسم کاربری ها.

علی حساب
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای سلامتی دوستان قدیمی و جدید
و تشکر ویژه از مدیران و پیشکسوتان که این تاپیک را باز کردند.
برنده 2012

پیام‌های این موضوع
RE: شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015 - توسط smu - 2014-04-06 ساعت 22:41
TOP20 - توسط abas_kashan - 2014-04-26 ساعت 10:01

کاربران در حال بازدید این موضوع: