2014-04-07 ساعت 05:39
(2014-04-07 ساعت 04:30)rimaya نوشته:(2014-04-06 ساعت 14:46)msnfx نوشته: من هم موافقم که از ابتدای ورود به آمریکا باید به دنبال تحصیل باشیم.ولی با توجه به اینکه برای تحصیل هم نیاز به پرداخت هزینه هستیم ،می خواستم نظر گروه رو درباره کارهای پاره وقت که به روحیات ما ایرانی ها هم سازگار باشه بدونم؟
و ممنون می شم از اینکه هر کس تجربه کاری (خوب یا بد)در هر زمینه ای رو داره در این جا به اشتراک بزاره تا تازه واردایی مثل من از تجربیات کاری اون ها استفاده کنه.
شما اگر دنبال تحصیل باشید لاس وگاس رو نباید انتخاب کنید برای شهر محل زندگی باید تشریف ببرید شهرهای دانشجویی مثل آستین و ...
ریمایا جان، البته من به این نتیجه رسیده ام که کسی که قرار نیست و یا در نظر ندارد که بعدا درسش را به دانشگاه ترانسفر کند، و صرفا گرفتن مدرک کالج برایش مهم هست، تحصیل در کالجهای محلی حالا هر کجا که به خانه اش نزدیکتر و هزینه اش کمتر هست، برایش بهتر هست.
برای مثال MoorPark College و یا Santa Monica (از آن کالجهای تاپ آمریکا هست! حتی اوباما درش سخنرانی کرده) در کالیفرنیا هر واحدی 46 دولار به ازای هر واحد برای افراد In-state کالیفرنیا هست.
من خودم که واحدی صد دولار میدهم فکر میکردم که خیلی ارزان هست ما اینها ظاهرا بخاطر ثروتمند بودن ایالت کالیفرنیا پول بیشتر از ایالت میگیرند و وضعشان بهتر هست.
البته هزینه های زندگی مناطق نزدیک به این کالجها هم مهم هست. واحدی آدم 50 دولار صرفه جویی کند اما هزینه زندگی ماهی 500 دولار بیشتر باشد! خوب صرف نمیکند.
یک نکته دیگر هم بحث مرتبط بودن رشته و کالج با صنایع نزدیک به آن هست.
برای مثال اکثر دانشجویانی که در رشته صنایع شکر و نیشکر در کالج ما درس میخوانند براحتی جذب صنایع مرتبط میشوند چون این صنایع همینجا در جنوب فلوریدا هست و کمپوس این رشته ها هم در نزدیکی این صنایع و با همکاری و تدریس پرسنل این صنایع برقرار هست و خودشان فارغ التحصیلان خوب را فوری استخدام میکنند.