کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-07 ساعت 19:52)farzad021 نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 14:19)rezijon نوشته:  میشه بمن بگید بهترین ایالت و شهر واسه کار توی زمینه نرم افزار کجاهاست

همسرم کار حرفه ایش توی زمینه طراحی سایت هست همچنین تهیه نرم افزارهای اموزشی و... تقریبا بیشتر نرم افزارها رو بلده و توی کارش حرفه ایه و البته همه رو تجربی یاد گرفته

مدرک توی کار پیدا کردن تاثیرش چقدره کسی که اطلاعات بالایی داره ولی دیپلم هست میتونه اونجا کار کنه؟؟

در مورد نرم افزار کلا نمیشه گفت کدوم شهر بهتره ... مسلما شهرهای بزرگتر موقعیت بهتری خواهند داشت اما هزینه هم به مراتب بالاتره برای زندگی ( البته موضوعی نیس که بگم 100% اینجوره،در اکثر شهرهایی که مطالعه کردم)
ولی موقعیت شغلی در این زمینه اونجا زیاده

ضمن اینکه یادتون نره هر چقدر هم که ماهر باشند همسرتون،باید زبان خوبی داشته باشن تا هراونچه که بلدند رو به انگلیسی پیاده کنند اونجا
در مورد دیپلم هم که خود سایت لاتاری گفته 12 سال تحصیل ( معادل پیش دانشگاهی ما) که دوستانی که در این زمینه مشکل داشتند و تحقیق دقیقتری کردند بهتر میتونند شما رو راهنمایی کنند

من هم طراح وب و برنامه نویس هستم و رشته اول دانشگاهیم کارشناسی نرم افزار هست و مدرک در زمینه مهارت هام هم دارم،اما از اونجایی که این رشته به عنوان رشته و شغل دوم و کمکی به گوشه ای خزید و مشغول رشته و شغل مورد علاقه ام از دوران کودکی هام شدم،دیگه در این زمینه خیلی تحقیق نمیکنم اما چون تا پارسال خیلی تحقیق کردم میتونم بگم خیالتون راحت،کار در زمینه نرم افزار اونجا فراوانه

ممنونم اقا فرزاد
همسرم زبانش خوبه و خیلی خوب میفهمه چی میگن و میتونه منظورش رو برسونه... دیپلمشون 12 ساله هست...
همسرم کلا تو بند گرفتن مدرک تو هیچ زمینه ای نیست و اعتقادش فقط اینه که باید تو هر زمینه ای که وارد میشی عالی باشی...
تنها یه مدرک داره و اونم آرایشگریه

Cool
تشکر کنندگان: farzad021 ، kasragtr ، arash1986 ، adonis2006 ، alirezanz

پیام‌های این موضوع
RE: شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015 - توسط rezijon - 2014-04-07 ساعت 20:20
TOP20 - توسط abas_kashan - 2014-04-26 ساعت 10:01

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان