2014-04-08 ساعت 00:21
(2014-04-07 ساعت 23:52)KIMIA2005 نوشته:(2014-04-07 ساعت 22:46)H-TALEBI نوشته: دوستان عزیز سلام
من دانشجوی سال سوم دکتری دانشگاه دولتی هستم و حداقل 1-1/5 سال دیگه برای دفاع از رساله دکتری من باقی مونده. اواخر می تاریخ مصاحبه در آنکارا دارم.
با فرض گرفتن ویزا چه مدت فرصت برای رفتن به آمریکا دارم و اگه راهی اون دیار بشم بعد از چه مدتی میتونم برگردم تا برای دریافت گرین کارتم مشکلی پیش نیاد و درسم رو هم بتونم به اتمام برسونم.
ممنون میشم از راهنمایی همه دوستان
تا قبل از اکسپایر شدن اعتبار ویزاتون که حداکثر 6 ماه هست بایستی راهی شوید اونوقت مهر ورود توی پاس خورد حتی بعد از یک روز موندن می تونید برگردید و قبل از 6 ماه بایستی مجددا ورود داشته باشید روند صدور گرین کارت هم پس از ورود و پرداخت 165 دلار شروع و پس از صدور به ادرسی که اعلام کردید ارسال خواهد شد ...
علاوه بر مواردی که دوست خوبمون اشاره کردن یکی از راههای دیگه ای که می تونه به شما واسه اتمام درستون توی ایران کمک کنه گرفتن پاس سفید یا re entery permit هست که با داشتنش اجازه می گیرید تا دو سال خارج از امریکا باشید و توی این مدت درستون رو تموم کنید
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!