کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-09 ساعت 01:07)King Eagle نوشته:  اووووووووووووووووووووووووف کلا صفخه 25 شد مال من Big Grin

بابا یه روز من نبودم ترکوندن دوستان خدا قوت

چند نکته ظریف:

1.ممنون از دوستانی که اطلاعاتشون رو برام میفرستن Wink به امید خدا فردا یه آپدیت جدید میدم بیرون چون الان پای سیستم اصلیم نیستم.
2.اینقدر استرس نداشتی باشین بجاش برین به قول Farzad جان موسیقی آرامش بخش گوش کنین Smile
3.زندگیتون رو فلج نکنین به خاطر دی وی چون روی هواست.نشین مثل من که 1 سال خودم رو توی زندگیم عقب انداختم به خاطرش Sad
4.دوستان به کرات من رو متهم کردن به منفی گرایی Sad والا به قرآن من منفی گرا نیستم بلکه واقع گرام این دوتا خیلی باهم فرق دارن!!! نباید با کتمان حقیقت خودمون رو گول بزنیم چند نفرمون قراره قبول بشیم؟! من اگر میگم اینا رو نمیخوام رو اعصابتون باشم بلکه میخوام اون ناامیدی مطلقی که بعد از دیدن نتایج برای دوستان و خودم پیش اومد براتون پیش نیاد Sad

در آخر بنده تولد خودم رو که همین 20 فروردین باشه به خودم تبریک میگم Big Grin و از هم اکنون خودم رو در Detroit میبینم Cool [عکس: very-happy-cheetah-emoticon.gif]

King Eagle عزیز تولدت رو از صمیم قلب تبریک میگم

امیییدوارم تولدت رو سال دیگه در "" دیترویت "" بگیری البته ما رو هم دعوت کنی

ضمنا" به شخصه از زحمتی که بابت تهیه لیست بچه های منتظر نتایج لاتاری2015 میکشی ممنون.... شاد باشی
تشکر کنندگان: lighter ، alirezanz ، kasragtr ، adonis2006 ، samansaba ، arash1986 ، King Eagle

پیام‌های این موضوع
RE: شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015 - توسط MEHR52 - 2014-04-09 ساعت 15:40
TOP20 - توسط abas_kashan - 2014-04-26 ساعت 10:01

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان