2014-04-10 ساعت 10:23
(2014-04-09 ساعت 14:33)nedafarsi نوشته:(2014-04-09 ساعت 13:16)hs6467 نوشته: سلام دوستان عزیز
خواهش میکنم یکی یکم امیدواری بهم بده
من برنامه نویس سایت و اندروید هستم،متاهل و یک بچه یکماهه دارم
درحال حاضر 10 میلیون بیشتر پول نقد ندارم میخوام واسه لاتاری 2016 شرکت کنم به هرکی میگم ناامیدم میکنه خواهش میکنم یکی بهم امید بده بگه چه روشی هست که اگه برنده شدم با این 10میلیون موفق بشم....
کمکم کنید دوستان...
میگم حالا میخوای شما شرکت کن،بعد بذار برنده بشی، بعد غصه بخور، تا اون موقع خدا بزرگه پول هم جمع میشه
بازم ممنونم،لا اقل مثل عزیزی در یکی از تاپیک ها بهم بد و بیراه نگفتید..!
خوب تصمیمی که خودم دارم و باتوجه به اینکه زبانم درحد نیمچه آیلس 6 هست و زندگیمم از همون مجردیم تا الان که یه بچه دارم نیگاه کردن فیلم های زبون اصلی هالیوود بود میخوام درصورت قبولی و بعداز گرفتن ویزا،من خودم تنها برم لاس وگاس و گرین کارتمو بگیرم(چون شنیدم گرین کارت همسر و بچم رو به من نمیدن و حتما باید خودشون حضور توفرودگاه داشته باشن) و بعد چند ماه که کار پیدا کردم(هرکاری حتی شستن سرویس بهداشتی..! )و راست ریست شد اوضام زن و بچمم بلیط بگیرن بیان،فکر کنم از زمانیکه ویزا رو بهت میدن شش ماه مهلت داری بری آمریکا پس فکر کنم این بهترین راه حل باشه،از همه عزیزان خواهش میکنم مجدد واسه این روش و معایب و مزایاش راهنماییم کنید...