2014-04-10 ساعت 19:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-10 ساعت 19:17 توسط nicole.gemini.)
(2014-04-10 ساعت 18:43)yami نوشته:(2014-04-10 ساعت 08:51)nicole.gemini نوشته:(2014-04-10 ساعت 06:35)Arianna نوشته:سلام.. بله باید همه پاسپورتهاتون را ببرید، کپی میگیرند. روز مصاحبه،نامه دعوت به مصاحبه را میخواهند+ گرین کارت. همونجا ازتون دوباره انگشت نگاری میکنند و عکس میگیرند. توی همون نامه دعوت براتون مینویسند چه مدارکی باید ببرید.(2014-04-10 ساعت 01:44)nicole.gemini نوشته:
خانوم نیکول تبریک میگم.چند تا سوال دارم:
۱. همه پاسپورتهای ایرانی رو از روزی که وارد آمریکا شده بودین رو روز مصاحبه خواستند؟
۲. چه مدارکی واسه مصاحبه لازمه؟
اهمیت میدن که پاسپورت منقضی شده یا نه؟
من که میخوام اسم کوچیکم رو عوض کنم، دیگه عاقلانه نیست الان برم پاسم رو تعویض کنم و بهتره منتظر بشم که پاس آمریکایی که گرفتم ایرانی رو عوض کنم که اسم جدیدم توش نوشته بشه. نظرتون چیه؟
نه براشون مهم نیست پاسپورس شما منقضی شده باشه یانه... فقط میخواهند ورود و خروجتون را چک کنند.... در ضمن اصلا مصاحبه اش نگران کننده نیست... بسیار راحت است..... اگر قرار باشه از نظر سختی و مو را از ماست کشیدن بخواهم نمره بدم، به مصاحبه ایی که در ترکیه داشتم و همه بمن میگفتند مصاحبه راحتی داشتم، نمره 10 میدم و مصاحبه برای سیتیزن شدن را 3 . اگر قوانین را رعایت کرده باشید و همون 6 ماه معروف را بیرون نبوده باشید، اصلا نباید نگران چیری باشید...
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.