2014-04-12 ساعت 23:49
(2014-04-12 ساعت 23:17)Saeedv13 نوشته: سر قولتون به منم بمونین. یادتون باشه که قول دادین به من کمک کنین. روزی که ادمین در تاپیک مدیران از همه در مورد درست کردن این تاپیک نظرخواهی کرد من نظرم مثبت بود. جلوی بقیه مدیرها منو کنف نکنین لطفاً. امیدوارم این آخرین پست من در این تاپیک باشه. اگر سر قولتون به من بمونین دیگه من رو در اینجا نخواهید دید. آرزو می کنم بعد اعلام نتایج چهره همتون خنده برنده شدن نقش ببنده. خدا نگهدار همگی.
عمو سعید من مقصر اصلی اتفاقی بودم که افتاد اصلا هم از تنبیهی که برام در نظر گرفتی ناراحت نیستم یه اشتباهی کردم باید تاوانش رو هم پس میدادم.آره راست میگی من یکی از اونایی بودم که خیلی پیگیر راه اندازی این تاپیک بودم و شاید از همه بیشتر بهش وابسته باشم اما خلاف اون چیزی که وعده داده بودم عمل کردم و یک کلام خراب کردم.
شاید همه دوستان فکر کردن که یه چیزی بین من و mahbube هستش که خیلی صمیمانه جواب هم رو میدادیم ولی به خدا قسم هیچی نبود بجز جو گیری.اون بنده خدا سال اولش بود که توی این تاپیک شرکت میکرد و چیزی از قوانین نمیدونست و جو گرفتتش و منم که خیر سرم باتجربه بودم دم به دمش دادم و اون جریانات پیش اومد.
حالا میخوام ازت یه خواهشی کنم شاید ناراحت بشی و بد برداشت کنی و بن کل محرومم کنی اما وجدانم اجازه نمیده که هیچی نگم:اینبار رو نه به خاطر من بلکه به خاطر این همه برو بچه های گل و به خاطر ختم به خیر شدن ماجرا و به خاطر اون بنده خدا که میدونم الان اعصابش خورد شده و استرسش چند برابر , محرومیتش رو برطرف کن تا بتونه اون هم توی جمع باشه.گناه داره اون از خیلی از ماها بیشتر به این تاپیک نیاز داره چون سال اولیه.
میدونم خیلی گلی میدونم که اشتباه کردم و اشتباه کرده اما شما هم این بار رو از سر تقصیراتش بگذر همون طور که از سر تقصیرات من گذشتی(البته اون 30%اخطار رو هم در نظر دارم که حقمه)
دمت گرم آقا سعید گل هرگلی زدی به سر خودت زد.
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـته
DV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بسته
راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش
خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش
خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور