کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-13 ساعت 00:35)..... نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 00:27)kasragtr نوشته:  آقا من میگم بیاید یه کم راجع به مسائل عمقی تر حرف بزنیم، همونجوری که عمو سعید گفت این عکسا و شهرا از نظر توریستی خوبه، نه برای مهاجرت، شما برنامه تون اگر قبول شدید چیه؟؟ درس میخونید؟؟ کار میکنید؟؟؟ اگر کاری میدونید خوبه پیشنهاد بدید و این حرفا....
من خودم برم یه سال تا این استیت بشم یه کاری برای خودم جور میکنم تو مایه های فروشندگی می سیز و والمارت که هم زبانم قوی شه و هم از جیب نخورم بعد هم میرم سراغ ادامه درس و دانشگام....
شنیدم کارای فنی هم اونجا خیلی خوبه.... میخام یه دوره نصب پکیج و این چیزا برم اگه قبول شدم که اگه بشه همون اول تو همین کار مشغول شم....

سلام دوستان
اره درسته از برنامه ها و چیزای مفید حرف بزنیم
من خودم قصد دارم اول یه شهر خوب پیدا کنم و بعد هم کار پیدا کنم و تو اون کالج ها که میگن تقریبا رایگانه ثبت نام کنم مثل فنی حرفه ای خودمون.
اما چیزی که مهمه الان به نظر من انتخاب ایالت و شهره .دوستان لطف کنین در مورد شهری که می خواین برین بگین و دلیل انتخابتون
من موندم تو این کار اول دالاس رو انتخاب کرده بودم بعد بین پورتلند و سیاتل موندم حالا دارم در مورد ایرواین فکر می کنم

من شارلوت و رالی رو مد نظر دارم و وگاس در درجه بعدی

دلیلم هم اینه که تو این شهرها هزینه ها زیاد بالا نیست، و همچنین از لخاظ رتبه بندی جرو شهرهای رنکینگ بالا محسوب میشن، از لحاظ علمی جایگاه خوبی داره رالی، از لحاظ کار هم کارولینای شمالی ایالتی نیس که بیکاری زیادی داشته باشه...
از لحاظ تفریح و منظره و اینا هم که خو من با محیطش ارتباط خوبی برقرار کردم چون جنگل و دریاچه و اینا مث که زیاد داره دور و برش...

وگاس هم بیشتر به خاطر ارزونیش و عدم وجود مالیات رو کالاها و اینکه اگه ادم کار خوب گیر نیاره به هرحال دیگه دربون یه رستوران یا هتل میتونه بشه که از گشنگی نمیره و پوولش ته نکشه... یا به هرحال بشه راننده تاکسی (چون ما ایرانیا اکثرمون رانندگیمون خوبه و اونجا این یه مزیت ممکنه حساب بشه علاوه بر اینکه ممکنه سرمون رو هم به باد بده)
2014: نخاست که بشه، راضیم به رضاش
2015: امریکا از دیدنم محروم شد
2016: بازم سعادت نصیبشون نشد
2017: کم انرژی + دادم
2018: خدایا شکرت که سال پنجم بالاخره برنده شدم
شما هم ناامید نباشید، انرژی مثبت بدید مثل من قطعا برنده میشید
برنده شدنمو مدیون انرژی مثبتم هستم
تشکر کنندگان: samansaba ، gaandolf ، King Eagle ، lighter ، adonis2006 ، satin ، amirghn ، alirezanz

پیام‌های این موضوع
RE: شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015 - توسط kasragtr - 2014-04-13 ساعت 00:42
TOP20 - توسط abas_kashan - 2014-04-26 ساعت 10:01

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان