کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-14 ساعت 16:48)alirezanz نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 14:09)ashkan99 نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 14:00)faridl14 نوشته:  بچه ها بعد از عدم قبولی در لاتاری برنامتون چیه؟!! Smile
من که میرم شمال یه سر هوا عوض کنم! بعدش دوباره میام مهاجر سرا و سایت لاتری می چرخم که شاید مثل 2013 انتخاب اکتبری هم داشته باشیم چند ماه دیگه هم دلم خوش باشه. بعدش هم که میشه مهر ماه میرم دوباره ثبت نام میکنم و دلمو خوش میکنم و خیالبافی می کنم واسه اردبیهشت آینده! الان 3 ساله این برنامه کاری منه!

ستاد یادآوری حقایق مهم زندگی!

خسته نباشی دلاور.... چقد برنامه هامون شبیه همهBig Grin

خوش به حالتون باز ی شمالی هست که بیاین من که شمالم چیکار باید بکنمSad

من خودم شمالم باز داشنگام شمالتره و باید برم این هفته شما کجایی؟شما برید کیش بهتره Big Grin

اگر نمرتون خوب نیست نترسید به راهتون ادامه بدید. گاهی هم شده افراد با رزومه ی ضعیف انتخاب شدند یا حتما ضرورتی وجود نداره که بورس بشید، میشه پذیرش یه دانشگاه متوسط رو گرفت(البته باید بتونید یه ترم شهریه ی دانشگاهشون رو بپردازید) و توی اون دانشگاه نمرات عالی کسب کنید و به راحتی خودتون رو به بهترین دانشگاه های آمریکا اون هم با فول فاند انتقال بدید...
من باید رو این قضیه کار کنم گویا!
حالا این نمره خوب ینی چی؟ینی چقد؟نمره هر درس یا معدل کل ارشد؟چجوریاس؟من انقد که فکره معدلمم حتی نمرات این ترمم ندیدم!
تشکر کنندگان: adonis2006 ، lighter ، alirezanz ، King Eagle

پیام‌های این موضوع
RE: شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015 - توسط mahbube - 2014-04-14 ساعت 17:43
TOP20 - توسط abas_kashan - 2014-04-26 ساعت 10:01

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان