کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-14 ساعت 18:43)King Eagle نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 14:31)ostokhan نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 14:16)mahbube نوشته:  من اما برنام اینجوری نیست !
من باید دفاع کنم مقاله بنویسم زبانمو اوکی کنم برم سرکار کلی کار دارم بعدش ببینم کجا منو میگیرن واسه دکترا اگر نشه ! باید تو ایران دکترا بخونم هوم Sad
چون هم رشته ای خودم هستی بهت میگم خودت رو علاف مقاله نکن
مقاله فارسی= فاقد اعتبار
مقاله انگلیسی با ایمپکت فکتور بالا= انتظار 6 ماهه برای نتیجه اکسپت شدن یا نشدن
بهترین کار قوی کردن سایر نیازمندیها از جمله زبان و جی آر ای و معدل خوب در مقطع کارشناسی و ارشد هستش. اگه قبول کردن که چه بهتر اگرم نکردن برای مستر دوباره اقدام کردنه که اگه دانشجوی مسترشون باشی برای پی اچ دی مشکلی نداری. البته این نظر منه. نظر همه هم محترم

دادا استخون من هم باهات موافقم هم مخالف:
موافقم که خیلی طول میکشه تا جواب بدن که مقالت رو قبول میکنن یا نه.
مخالفم چون به نظر من سرمایه گذاری روی مقاله به صرفه تر از GRE هستش چرا؟ چون تا اونجایی که من میدونم این مدرک خیلی دنگ و فنگ داره چون توی اون ازت سوال در مورد رشتت میپرسن اون هم به زبان انگلیسی و از طرفی سوالهای آبدوغ خیار که نیستن سوااااااااااااااااالن واقعا.از هر 10 نفری که میرن برای آیلتس(که راحتر هم هست)8نفر نمیتونن حتی 6 بگیرن تا چه برسه به GRE.

دوستان مگه دنیا فقط یه یو اس هستش؟! مثلا توی رشته ما المان در خیلی از موارد سره. میخوام ببینم همه علم پژوهی و اکتشافات جهان علم فقط در آ.م.ر.ی.ک.ا اتفاق میفته؟برین سراغ کشورهای دیگه و خودتون رو سرکار نذارین با این آرزویی که با دشواری مبدل به حقیقت میشه

اختلاف بین علمای میکروبیولوژیست Big GrinCool
دادا کینگ ایگل. شما کووووووووووووووووووو تا تزتو دفاع کنی!!!!!!! هنوز نرسیدی به اون نقطه که دیشارژمیشی بعد از دفاع و همینطور در پیچ و خم مشکلات مربوط به این کار کمرت خم نشده هنوز. بالاخص شما که همونطور که میدونی اساتید خیلی اندیشمندی در دانشگاه دارید. جوری میشه که میگی بابا بزار راحت بشم بیخیال همه چی!!!!!!!! به هر حال هر کسی که میکشه بره دنبالش و ببینه بعد 6 ماه میتونه مقاله چاپ کنه یا نه؟ اختیار با شماست Cool
تشکر کنندگان: mahbube ، King Eagle ، adonis2006 ، alirezanz ، samansaba

پیام‌های این موضوع
RE: شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015 - توسط ostokhan - 2014-04-14 ساعت 19:20
TOP20 - توسط abas_kashan - 2014-04-26 ساعت 10:01

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان