کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-16 ساعت 17:04)ostokhan نوشته:  
(2014-04-16 ساعت 16:59)ricky_may1980 نوشته:  اولین پست من تو سایت.دوستانمن از سال 2002 دارم شرکت میکنم تو لاتاری.اما هر سال مثل پارسال.به نطر من نباید اصلا ذهنتون رو درگیرنکنیید.بهش مثل برنده شدن تو قرعه کشی بانک نگاه کنید نه بیشتر

دقیقا همینطوره یک سری از بچه ها خیلی جو گیر شدن و رویایی فکر میکنن. اصلا ذهنشون تا جایی میره که کسی که ویزا رو توی پاسپورتش داره به اونجاها فکر نمیکنه

روزی یه بنده خدایی نشسته بود لب دریا با یک کاسه ماست و هی از ماستی که تو کاسه بود میریخت توی آب و هم میزد . رهگذری دید و کنجکاو شد و اومد جلو و پرسید که چه میکنی رفیق ؟

طرف جواب داد که میخوام آب دریا رو دوق درست کنم رهگذر زد زیر خنده و گفت با یک کاسه ماست که نمیشه کل آب دریا رو دوق درست کرد بنده خدا هم گفت میدونم که نمیشه ولی اگه بشه خیلی میشه

حکایت ماهاست میدونیم احتمالش خیلی کمه ولی خوب اگه هم بشه خیلی میشه ... من 12-13 ساله که شرکت می کنم از دردسر های پر کردن فرم های کاغذی و پست کردنشون گرفته تا منتظر بودن برای رسیدن پاکت نامه که حاوی جواب قبولی بود تا الان که همه چی دیجیتالی شده

این همه سال برنده نشدم اما کماکان امیدوارم... زندگی هم در جریان بوده همیشه ...از ایران اومدم بیرون ...درسم رو خوندم ... مشغول کار هم شدم ...در بدترین شرایط امیدم رو از دست ندادم

اینو میخوام بگم که این جو گرفتگی نیست ...اونایی که خوره گرین کارد و امریکا رفتنند یه عشق خاصی دارند که هر کسی نمیتونه درکش کنه...تحقیقات هم نشون داده که این پروسه با اینکه شانس رسیدن بهش خیلی کمه اما بهترین و کم دردسر ترین راه ممکن برای رسیدن به اون برگ سبز دوست داشتنی است و بس

با آرزوی موفقیت همه دوستان
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

تشکر کنندگان: ata_bros ، roya r ، alirezanz ، adonis2006 ، mona_ir ، lighter ، King Eagle ، babak433 ، موعود ، Mansour92 ، samansaba ، MEHR52

پیام‌های این موضوع
RE: شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015 - توسط tenardie2bai - 2014-04-16 ساعت 17:22
TOP20 - توسط abas_kashan - 2014-04-26 ساعت 10:01

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان