(2014-04-17 ساعت 14:52)mordadi نوشته: سلام دوستان عزیزموالا منم همینطور فکر میکنم ولی خوب ما فقط داریم نظر شخصیمون رو میگیم.
بچه ها من طبق شنیده ها و خوانده هام و تجارب دوستان به یک سری چیزها در مورد علم کلیرنس رسیدم که براتون میگم .
آفیسر در موقع مصاحبه وبا توجه به شرایط سن و کار و حتی قیافه مصاحبه شونده و ..... بالاخره ریسکش رو که مسلما براش مسولیت هم ایجاد خواهد کرد نمیکنهو ترجیح میده و صلاح میدونه admin .process بزنه .
خوب این تا اینجای کار . به عبارتی دلیلی محکم برا reject نداره و اینکارو نمیکنه .
حالا این پرونده برای تحقیقات کاملتر فرستاده میشه به واشنگتن .(کی ؟ خدا میدونه )
مرحله بعد که آفیسر واشنگتن پرونده روباز میکنه (هیچکس اینها رونمیشناسه ودسترسی بهشون نیست)ایشون هست که با خوندن تمام اطلاعات پرونده تشخیص میده که نیاز هست از چند تا agency این پرونده رو استعلام کنه تا خیالش راحت بشه که case , مشکلی نداره وامن هست و در ضمن به agency ها میگه که جواباتونو به آدرس case no.که توی ceac هست تک تک و جداگانه بفرستید .
خوب مسلما یک خانم خانه دار جواب قسمت بازرگانیش زود میاد .حالا این میشه اولین update که ما در ceac میبینیم و همین جور الی آخر.
برا همین هست که آفیسر کنسول میگه در جواباش ما هیچ اطلاعی نداریم و این کار تحت پروسه multi-agency هست.صبر کنین و سایتی روکه معرفی کردیمو چک کنین.
تا اینکه تمام agency ها جواباشونوبدهند که هر بارکه یکیشون جواب میده ما در ceac آپدیت میشیم.
حالا اینها رو گفتم که به اینجا برسم.....
اگه دقت کنین اکثر بچه های که کلیر شدن قبلا هی آپدیت میشدن بعد یک سکوت 1و 2 ماهه و بعد بلافاصله کلیر شدن.
این نشوندهنده این هست که جوابها آمده حالا هر کسی به میزان استعلامی که ازش لازم بوده و این سکوت 99% نشاندهنده این هست که agency ها کارشون وجوابشون تمام شده و رسیده وفقط یک چیز مونده .....
آفیسر واشنگتن یک آقایی یا خانومی کنه ببینه اگه رنگ همه جوابا سبزهستforward کنه اوکی رو به سفارت مربوطه و آنها تو لیست نامبرتون رو برا اولین هفته اعلام اضافه کنن.
که امیدوارم برا همتون همین زودی ها باشه.
ولی فعلا که کسی حتی آپدیت هم نشده .از دوستان مخصوصا اشخاصی که تو jun و july مصاحبه داشتن خواهش میکنم که اگه آپدیت میشن اینجا اعلام کنن که از شرایط همدیگه مطلع باشیم.
این jun و july ها واقعا مظلوم واقع شدن.بدترین اتفاقها که موجب طولانی شدن مدت کلیرنس میشه درست هنگام طی شدن پروسشون اتفاق افتاده که فکرشم نمیکردن.(یکیشم خودم)
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20th
تاریخ مصاحبه : JUN 20th