کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-17 ساعت 16:04)rezijon نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 15:18)alirezanz نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 15:14)rezijon نوشته:  دوستان... ایکاش کسایی که خونوادشون قبلا لاتاری بردن و الان اونجان میومدن و در مورد زندگی و شغلشون مینوشتن... حداقل دیدگاه و اطلاعاتمون بالاتر میرفت

من در خدمت هر سوالی دارین بپرسین تا جایی که بتونم کمک میکنم به هر حال ما باید به شما کمک کنیم دیگه به رسمه مهاجرسراCool

ممنون... کدوم شهر هستین و رشتتون چیه... سطح زبانتون ... چند وقت بعد از ورود مشغول بکار شدین... مرسی
سلام دوست عزیز
اگر تاپیک های زندگی در امریکا رو ببینیدهمه کسانی هستند که در شهرهای مختلف امریکا زندگی میکنند میتونید پست هاسونو بخونید . در ضمن منم هر روز یک پستی میزارم اینجا Big Grin
تنها نکته امروز:
در امریکا در رانندگی لاین سرعت نداریم و خطوط مرگ و زندگی هستند و حق تقدم هم بسیار مهم هست و رعایتش واجب فکرش رو بکنید یک تریلی با 30 -40 سانت فاصله در انور خط با سرعت 70 مایل از شما در حرکت هستBig Grin. در امریکا معتقد هستند رانندگی در تگزاس خیلی بده(مثلا کانزاس خیلی سخت گیره قدم به قدم دوربین و رادار داره) ولی والا من اینجا بدون هیچ استرسی رانندگی میکنم فقط سرعتها بالاست و خطوط و تابلو همه جا هست و باید مو به مو رعایت بشه یعنی هیچ تابلویی بی حکمت نیست . یک چیز جالب در مورد تگزاس اینکه دوربین رادار سرعت نداره چون به رای گذاشتند مردم بهش رای ندادند به همین راحتی. Big Grinولی خوب پلیس در بزرگراهها کنترل میکتنه و اکثر چهار راها دوربین دارند که کسی احیانا از خط عابر رد نشه .عابران موقع رد شدن مراقب ماشینها نیستند و اصولا عابر در خیابان کم است و از جاهای غیر مجاز هم رد نمیشوند.در ضمن اینجا حق دادنی است نه گرفتنی "جمله اول ایین نامه در قسمت حق تقدم"
در کل رانندگی در اینجا کار بسیار بسیار راحتی هست افراد 90 ساله هم رانندگی میکنند و فقط کافیست قوانین را رعایت کنید . نیازی به پیش بینی روحیات و حال و هوای راننده جلویی یا کناری نیست . خانمهای محترم کسی ازار نداره جلوی شما بپیچه . بوق تقریبا تعطیله ماهی یکبار شاید پیش بیاد بزنید یا نه و کسی هم پشت سر شما بوق نمیزند.و فرهنگ رانندگی هم بنا به منطقه شهر فرق میکند مثلا در محله خوب و بالا اگر عطسه کنید ماشین کناری به شما میگوید عافیت باشد و در منطقه ضعیف ممکن است اوضاع به این خوبی نباشد و احیانا اگر در چراغ سبز یادتان رفت راه بیوفتیدبعد 7-8 ثانیه بوقی بزنند (نه 20 ثانیه قبل از سبز شدن )....
سپاس
برنده 2012

پیام‌های این موضوع
RE: شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015 - توسط smu - 2014-04-17 ساعت 20:17
TOP20 - توسط abas_kashan - 2014-04-26 ساعت 10:01

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان