کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-17 ساعت 13:30)mahbube نوشته:  شما تصورراتتون خوبه ها خوب بلدید Smile
من ازینا بدل نیستم اخه راندگی دوس ندارم اصن Sadمن برم آمریکا بیچارم حمل و نقل عمومیش که مورد داره جز نیویورک و شیکاگو که من بعیده اونجاها برم
عوضش بلدم فک کنم کنار ی بیچ نشستم دارم ی اهنگ ملو گوش میدم خورشیدم غروب میکنه منم دارم به این فک میکنم که خاستن توانستن است
حاالا یکی بگه کدوم شهرا بیچ دارن؟ هیوستون که داره میدونم خلیج میکزیک هس پیشش
رالی چی؟استین؟ اهان پورتلند هم دوس میدارم

آواز دهل شنیدن از دور خوش است
دوست عزیز ما یکساله امریکا هستیم و هنوز ندیدم کسی شیشه ماشین را بده پایین و با صدای بلند موزیک گوش کنه .( خیلی بی کلاسیه )
جزو قوانین رانندگی هست که صدای موزیک نباید بلند باشه که اگر کسی بخاطر خطر بوق زد شما بشنوید . هنسفری هم فقط یکشو باید تو گوشتون بزارید تا گوش دیگه تون آزاد باشه و صدای بوق یا آژیر پلیس را بشنوید .
مشروب اگر تو ماشینتون باشه هزار دلار جریمه داره و باید تو صندوق عقب باشه . حق ندارید شیشه مشروب را دست تون بگیرید و باید حتما تو پاکت باشه تا مشخص نشه مشروبه . خلاصه آمدید اینجا صدای ضبط ماشین را بالا نبرید اگر هم اینکار را کردید شیشه ماشین را پایین ندهید که بدجوری نگاهتون میکنند و بعد سریع زنگ میزنن پلیس این ماشین را متوقف کنید مثل اینکه مسته و صدای ضبطش بالاست .
منو تا بحال سه بار پلیس گرفته هر بار با تلفن دیگران
یکبار راهنما نزدم لاین عوض کردم . یکبار از پارکینک امدم بیرون یادم رفته بود چراغهای ماشینم را روشن کنم که دو دقیقه بعد متوجه شدم روشن کردم . یکبار هم گفته بودند استاپ کامل نکردم . اینجا لازم نیست پلیس ببنتون همه مردم پلیس هستند .
به زیر بیست و یک ساله ها سیگار نمی فروشند .
تو کاواره و بار و جایی که مشروب سرو بشه زیر بیست و یکسال راه نمی دن .

پیام‌های این موضوع
RE: شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015 - توسط شهلا 1346 - 2014-04-18 ساعت 02:43
TOP20 - توسط abas_kashan - 2014-04-26 ساعت 10:01

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان