2014-04-18 ساعت 23:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-18 ساعت 23:44 توسط adonis2006.)
(2014-04-18 ساعت 22:53)موعود نوشته:(2014-04-18 ساعت 22:41)mosavi_69 نوشته: اینو کسی هنوز جواب ندادشا!!!من لیست مدارک مورد نیاز سفارت رو که نگاه کردم
اگر یکی کارت معافیت و پایان خدمت نداشته باشه، هر جند به هر راهی مشکل خروج از کشور هم نداشته باشه>>>>>> آفیسر بهش سر پایان خدمت گیر میده یا نمیده؟
کارت سربازی توش نبود
جواب این سوال رو با توجه به دانسته هایی که از مهاجرسرا یاد گرفتم میدم .
همونطور که دوستان مهاجرسرا میگن یکی از دلایل مهم کلیرنس خوردن همین سربازی هستش که افیسر چند سوال میپرسه که کجا خدمت کردید و سمتتون چی بوده ؟ یگان خدمتی ارتش یا سپاه یا نیروی انتظامی یا کدومش بود ؟
پس تا اینجا نتیجه ای این صحبت ها اینطور برداشت میشه که "بله" افیسر خیلی براش مهم هستش این موضع و حتی بعضی از دوستان برای اینکه سمتشون تو یگان خدمتی رو درست بتونن به افیسر بگن دنبال واژه ای دقیق انگلیسیش مگیردند.
و حتی تو پر کردن بعضی فرم ها یا یک فرم که الان یادم نیست توی اون مینویسید که در سربازی چه سمتی داشتید .
و باز هم با توجه به تجربیات مهاجرسرایی همانطور که گفته شده قبلا مثل اینکه اگه معافیت رهبری داشته باشید دیگه کلیرنس نمیخورید و یکضرب میگیرید . البته باز فاکتورهای دیگه هم هستند که باعث میشه کلیرنس بخورین و " کار" هستش
( توضیح از خودم و منبع از سایت نظام وظیفه : معافیت رهبری به سنین بالا که سربازی تاکنون نرفته اند داده میشود و افیسر از این موضوع و از این قانون اطلاع دارد و بابت این فاکتور کلیرنس صادر نمیکند . چون میدونه دلیل معافیت چیز خاصی نبوده )