کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-18 ساعت 22:53)موعود نوشته:  
(2014-04-18 ساعت 22:41)mosavi_69 نوشته:  اینو کسی هنوز جواب ندادشا!!!
اگر یکی کارت معافیت و پایان خدمت نداشته باشه، هر جند به هر راهی مشکل خروج از کشور هم نداشته باشه>>>>>> آفیسر بهش سر پایان خدمت گیر میده یا نمیده؟
من لیست مدارک مورد نیاز سفارت رو که نگاه کردم
کارت سربازی توش نبود

جواب این سوال رو با توجه به دانسته هایی که از مهاجرسرا یاد گرفتم میدم .
همونطور که دوستان مهاجرسرا میگن یکی از دلایل مهم کلیرنس خوردن همین سربازی هستش که افیسر چند سوال میپرسه که کجا خدمت کردید و سمتتون چی بوده ؟ یگان خدمتی ارتش یا سپاه یا نیروی انتظامی یا کدومش بود ؟
پس تا اینجا نتیجه ای این صحبت ها اینطور برداشت میشه که "بله" افیسر خیلی براش مهم هستش این موضع و حتی بعضی از دوستان برای اینکه سمتشون تو یگان خدمتی رو درست بتونن به افیسر بگن دنبال واژه ای دقیق انگلیسیش مگیردند.
و حتی تو پر کردن بعضی فرم ها یا یک فرم که الان یادم نیست توی اون مینویسید که در سربازی چه سمتی داشتید .
و باز هم با توجه به تجربیات مهاجرسرایی همانطور که گفته شده قبلا مثل اینکه اگه معافیت رهبری داشته باشید دیگه کلیرنس نمیخورید و یکضرب میگیرید . البته باز فاکتورهای دیگه هم هستند که باعث میشه کلیرنس بخورین و " کار" هستش
( توضیح از خودم و منبع از سایت نظام وظیفه : معافیت رهبری به سنین بالا که سربازی تاکنون نرفته اند داده میشود و افیسر از این موضوع و از این قانون اطلاع دارد و بابت این فاکتور کلیرنس صادر نمیکند . چون میدونه دلیل معافیت چیز خاصی نبوده )
تشکر کنندگان: mosavi_69 ، King Eagle ، alirezanz ، farnosh*m ، samansaba ، mona_ir

پیام‌های این موضوع
RE: شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015 - توسط adonis2006 - 2014-04-18 ساعت 23:42
TOP20 - توسط abas_kashan - 2014-04-26 ساعت 10:01

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان