کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-19 ساعت 16:45)Hadi_20 نوشته:  به به به به به
انگار همین پارسال بود به خاطر قبول نشدن در لاتاری حالم گرفته شده بود چه زود گذشت من تازه آموزشیم تموم شده و با کسری فکر کنم 1 سالی مهمون نظام هستم سال قبل چه شور و شوقی داشتم که نگو ولی امسال با وجود اینکه بار دومم است اصلا هیچ حس و حالی ندارم ولی همیشه آرزوم بوده یو اس و تو صفحه دسکتاپمم پرچم یو اس است.پارسال به ما گفتن همه بچه های که تو فروم هستند فوقش 2 3 نفر قبول شن ما باور نکردیم.حالا اگه ماهم به شما این حرفارو زدیم شماهم باور نکنید. P-:

2 3 نفر؟؟؟؟ کاشکی این تعداد هم بود فقط مادر خانم عقاقیا قبول شد که تازه اونم فکر نمیکنم عضو فروم بود. من یادمه هرکی میومد میگفت نه نشد امسال هم. کلا ناک اوت بودن همه/ اعصابها که اصلا حرفشون نزن/ مورد داشتیم که طرف میخواست خودشو د ا ر بزنه Big Grin . بعد از اعلام نتایج فروم از کوچه های نیو مکزیکو هم خلوت تر شده بود . پرنده پر نمیزد/ شلوغی الان رو نگاه نکنید الان همه داغن متوجه نیستن Smile

پیام‌های این موضوع
RE: شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015 - توسط ostokhan - 2014-04-19 ساعت 17:09
TOP20 - توسط abas_kashan - 2014-04-26 ساعت 10:01

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان