(2014-04-21 ساعت 05:48)elima1980 نوشته:(2014-04-20 ساعت 13:15)asher نوشته: باسلام و سپاس از الیما جاندرموردکالج csn
دوستان گل مهاجر سرایی لطفا اگر از تحصیل در لاس وگاس تجربه دارید باما در میون بزارید بخصوص دوستانی که ایران لیسانس یا فوق داشتن مدرکشون چطور ارزشیابی شد؟تونستید ادانه تحصیل بدید؟ خدا خیرتون بده
مدرک دیپلم ارایه دادم .زبان دوره ESL .سپس انتخاب رشته موردنظرتون.فایننشیال دریافت میکنیدولون هم میتونید بگیرید.درموردUNLVدانشگاه اینجا اطلاعاتی ندارم .میتونید لیسانس وفوق لیسانس دراین دانشگاه ادامه بدید.اطلاعات مفصل تردرصفحات ابتدایی پیج لاس وگاس ویا ادامه تحصیل درمهاجرسرامطالعه کنید .
با سپاس از الیما جان بابت پاسخگویی . راستش اون مطالبی را که اشاره فرمودید قبلا خوندم. مشکل من اینه که حال و حوصله ی ادامه ی تحصیل مجدد از دیپلم را ندارم مگر اینکه مجبور بشم از طرفی اگر بخام از دیپلم ادامه بدم و گرنت دریافت کنم میترسم که بعدا برام داستان بشه. اگر بخام فوق لیسانس بخونم که اول باید جی ار و تافل داشته یاشم مشکل اصلی من ارزشیابی مدرک لیسانسم در امریکا هستش
ایا لیسانس ایران ممکنه که در امریکا هم لیسانس ارزیابی بشه ؟ با ارایه سابقه کار ایا این شانس بالاتر میره؟ کسی هست که ایران لیسانس داشته وامریکا ادامه داده باشه؟در ضمن رشته کشاورزی منو دانشکده ی واقع در reno داره ولی خوب با توجه به هزینه مناسب و کیفیت خوب مسکن در لاس وگاس برای این استیت شدن در نوادا یکی از گزینه های مد نظرم هستش در کنار دیگر ایالتها و شهرها که دارم روشون تحقیق میکنم.
در ضمن میخاستم که از یامی عزیز تشکر کنم که تقریبا هر جای مهاجر سرا سر زدم از مطالب ایشون استفاده کردم . من هم با شما موافقم که شرایط ما که برای زندگی کار و تحصیل به شهرهای تفریحی امریکا میریم با کسی که برای تفریح میره متفاوته. ولی خوب لاس وگاس با توجه به امکانات مناسبی که برای تازه واردین از جمله هزینه های پایین مسکن و مخارج روز مره و امنیت نسبی و با صرف نظر از معایبش میتونه مقصد مناسبی باشه.