2014-04-26 ساعت 11:36
(2014-04-26 ساعت 10:39)mechanicalengineer نوشته: دوستان این ایرلاینهایی که اعلام میکنند از اینجا میشه با 2 تا 23 کیلو رفت ، معمولا اگر اضافه بارداشته باشید تا چقدر رو اغماض میکنند ؟ من شنیدم حتی ایرلاینهای خارجی که اینجا بار رو تحویل میدیم و توآمریکا میگیریم از مقصرد کشورمو ن خیلی حساسیت روی اضافه بار ندارند و لی میخوام بدونم مثلا هرکدوم از این 23 بشه 27 -28 مشکلی پیش نمیاد چون یکم کم کردنه وزنش سخت شده دیگه وسایل ضروریه ! کسی تجربش رو داره که خودش کشده باشه و برای هر چمدون 5-6 کیلو اضافه بار رو گیرنداده باشند ؟
سلام
اینکه معمولاً تا جقدر اضافه بار رو کانترمن چشم پوشی می کنه کاملاً بستگی به اخلاق کانترمن داره. بعضی موارد 2 کیلو بشتر رو هم گیر میدن. بعضی موارد نه. تجربه کار با ایرلاین های خارجی به من میگه چون ایرانی ها همیشه اضافه بار دارن در فرودگاه تهران سخت می گیرند. و بار ها دیدم که مثلاً23 کیلو بشه 25 گیر میده. البته من خودم چون همکارشون هستم هیچ وقت تا حالا اضافه بار ندادم. مخصوصاً لوفتانزها که همه از دوستان صمیمی من هستند.

نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara 2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara 2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .

5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.

ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.