کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-27 ساعت 10:06)girl 1368 نوشته:  چخبرا ؟ اقا ما دیشب از 12 تا 2 صب کانکت بودیم با خدا Smile حال داد جاتون خالی
ی چن روزه رفتم ی سایتی عضو شدم برای تقویت زبان خیر سرم اخه همه خارجین از همه جای دنیا
حالا من میفهمم طرف چی میگه نمتونم جوابشو بدم میرم گوگل Smile بعله
بعد دیشب ی آمریکایی پیام میداد من ی سوال برام پیش اومد اینا چرا انقد شاد و خنگول مهربونن؟ 2ساعت مغزمو خورد راجب ی سبک موزیک حرف زد که اصن حتی اسمشم نتونستم بخونم! بعدش من براش نوشتم خخخخخخخخخخخ Smile
گف به چ زبونی حرف زدی ؟ گفتم هیچی فارسیه گف راحته گفتم اره اقا این چسبید مگه منو ول کرد
هی گف چنتا کلمه یاد بده ال بل منم بطور پیشرفته براش اموزش زبان فارسی گذاشتم نگو اقا همسایش ایرانیه ! گف دارم سعی میکنم یاد بگیرم برم بش بگم خوبی Smile بعله دیگ من شغلمو پیدا کردم میرم آمریکا معلم زبان فارسی میشم
یجوری یادش دادم مو لا درزش نره اینجوری hi=sa lam=سلام Smile تازه گف من سلام خوبی رو شنیدم اما نمیدونستم معنیش چیه ! دیگه گفتم بقیه اموزش باشه فردا شب Smile همون ی ذره انگلیسی خودمم یادم میره با این بنده خدا
میشه لطفا اون سایت رو معرفی کنی؟
2014 که نشد
2015 بازم نشد
2016 نمیشه دیگه
2017 هنوز امیدوارم
خدايا ما را آن ده که به و مگذار ما را به که و مه
تشکر کنندگان: girl 1368 ، shahryar_eng ، mamad_msp ، King Eagle ، alirezanz

پیام‌های این موضوع
TOP20 - توسط abas_kashan - 2014-04-26 ساعت 10:01
RE: شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015 - توسط hadi.nikjo - 2014-04-27 ساعت 10:11

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان