2014-04-28 ساعت 15:27
(2014-04-27 ساعت 01:31)Shahabpk نوشته:(2014-04-27 ساعت 01:08)iraj im نوشته:(2014-04-27 ساعت 00:57)Shahabpk نوشته:(2014-04-27 ساعت 00:23)iraj im نوشته: ... اما برای پسرم که 7 سالشه تصمیم گرفتیم سر سال بره یعنی 11 ماه بعد از ورودش به ایران .به نظر شما پلیس فرودگاه به بچه ها کاری دارند یا نه ؟البته گرین کارتش حاضر شده.خیلیها میگن مشکلی نیست ...
... اولا طبق قوانین آمریکا بچه تا زیر 14 سال متعلق به مادرشه ... میدونم دور شدن از اون بچه چقدر سخته... اینو کاملا میفهمم ! خودم یکی دارم!
دوست عزیز بزرگترین مشکل ما اینه که برای مادرش ویزا داده نشده و خودتون بهتر می دونید که بچه ها به مادر وابسته ترن تا پدر.پسرم امسال کلاس اولشو ایران خوند وسط سال 10 روز با پدرش رفت و برگشت ولی الان موندیم چکار کنیم.می ترسم سر سال بردن براش مشکل ایجاد کنه .البته دلیل قانع کنندمون بودن مادرش در ایرانه.البته اگر از دید اونا قانع کننده باشه
خب من تا حالا برعکس فکر میکردم . پسر شما میتونه به همراه مادرش در ایران بمونه تا زمانی که کار مادر درست بشه . بعد میتونه همراه مادر بره سفارت برای مصاحبه. زمانی که شماره کیس به همسرتون میدن تو پرونده NVC اسم بچه را هم مینویسند . (حتی برای من هم نوشته اند) و بدون هیچ مشکلی گرین کارت بچه را براش تمدید میکنند و تو پاسش هم مینویسند . قبلا هم گفتم ، طبق قوانین آمریکا بچه متعلق به مادرشه !![]()
هزینه اضافه نمیخواد و نیازی به مجوز بازگشت هم نیست!
موفق باشید!
مرسی از دلگرمی هاتون .اگه اینطور که شما می گید باشه که خوب خیلی خوبه .اما چقدر مطمانید؟منبعی هست که توش نوشته باشه ؟یا باید به فکر پاس سفید بود؟
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013