(2014-04-25 ساعت 16:51)ps5 نوشته: دوستان گل برای بنده یک سوالی پیش اومده اونم این که مگر اینطوری نیست که سفارت ابوظبی میگه مدیکال ها بعد از شش ماه باید تمدید بشه یکی از اشنا های ما که همه چیزش مثل ما هست و تنها فرقش اینه که 4 ماه زود تر از ما رفته سفارت 8 ماه در انتظار کلیر شدن بود و بعد از اینکه کلیر شد پاسپورت ها رو فرستاد و سریع ویزا هاشون رو تحویل دادن این چجوری هست ؟ ایا ممکنه برای ما هم همینطوری بشه و دیگه نخواد مدیکال رو تمدید کنیم ؟دوست خوبم سلام . اول که اون آشنای شما پیشونیش خیلی سفید بوده و امیدوارم که پیشونیه شما از اون آشناتون سفیدتر باشه . بازم خوبه که در سایت سیس 5 بار آپ شدید من که در سایت سیس بعد از مصاحبه فقط دونفر از سه نفرمان یکبار آپ شدیم که اون هم یکروز بعد از مصاحبه ام بود که مطمئن هستم پرونده من و خانومم بوده که فرستادن برای بکگراند . در رابطه با ایمیل هم حق مسلم شما است من خودم دو روز قبل که ایمیل زدم و از خواب ناز بیدارشان کردم این رو جواب دادن :
یک سوال دیگه هم دارم اونم اینکه قبلا توی سایت سیس خیلی خوب اپدیت میشدیم و در هفته 5 بار اپدیتمون میکردن الان حدود دو ماه هست اصلا اپدیت نشدیم به نظرتون طبیعی هست ؟ اگر ایمیل بزنم به سفارت برای پیگیری پرونده ضرری نداره که ؟
Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website.
Thank you
میبینی دوست عزیز میگه بشین خوب به مانیتور کامپیوتر خیره بشو تا چشمت در بیاد