کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
عزیزان ,عزیزان : 99% قبول نمیشیم و1% قبول میشیم .پس بپذیریم که اگه قبول نشدیم طبیعی بوذه و اگه قبول شدیم اونوقت غوغا میکنیم.....
اگر من و شما واقعا علاقمند به مهاجرت هستیم حتما راههای مطمئنتر رو امتحان میکنیم و در کنارش به لاتاری هم امیدوار میمونیم پس یادمون باشه لاتری اخرین و سخت ترین راهه......
با نگاهی به نمونه فرمهای برندگان سالهای قبل میبینیم که تاریخ نامه مربوط به ماههای قبله پس قرعه کشی انجام شده و نتایج معلومه.....
من منتظر ویزای توریستیم هستم از5 ماه قبل و دوست دارم به اتفاق خانواده بریم 1-2 ماهی اونجا بمونیم و ارزیابی کنیم چون روایت ها مختلفه وتا شخصا تجربه نکنیم نمیتونیم تصمیم بگیریم......
در انتها با توجه به اینکه در قانون احتمالات هر احتمالی ممکنه امیدوارم یه لیست بلند بالا از بچه های گل گل گل مهاجر سرا پنجشنبه شب باهم جشن شادی بگیرن همین جا.....
توکل بر خدا.... یا علی
تشکر کنندگان: abas_kashan ، javad1990 ، MEHR52 ، Fifi2015 ، lighter ، aida123 ، farzad parsa ، pishahang2014 ، farshid232 ، aminb ، beigebar ، alirezanz ، satin

پیام‌های این موضوع
TOP20 - توسط abas_kashan - 2014-04-26 ساعت 10:01
RE: شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015 - توسط farbar - 2014-04-29 ساعت 13:42

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان