2014-05-03 ساعت 21:17
(2014-05-03 ساعت 10:09)dreamer60 نوشته:(2014-05-02 ساعت 07:30)فاطمه نوری نوشته: سلام دوستان.من این سوالی که میخوام بپرسم یه تاپیک دیگه مطرح کردم ولی انگار کسی جواب نداشت.سوالتون زياد هم به موضوع تاپيك بي ربط نيست .
سوال اولم اینکه کسی میدونه f2a چقدر تو جولای عقبگرد داره و بعدش کی دوباره میره جلو؟
سوال دومم اینکه اگه همسرم برای مصاحبه بره(همسرم کارنت است) و ویزا یه ضرب ندن ,وقتی کلیرنسش تموم شد و لی کارنت نبودیم,ویزارو میدن؟
ممنون میشم جواب بدین
جواب سوال اول رو كه دوستان دادن
در مورد سوال دومتون بايد عرض كنم كه تنها در صورت كارنت بودن ويزاي شما صادر ميشه ، متاسفانه بودند كساني كه ازمايش دادن ، منتظر كليرنس موندن و بعد كه كليرنسشون اومد از كارنتي خارج بودن و مجبور شدن كه صبر كنننننننن تا دوباره كارنت بشن و زماني كه براي بار دوم كارنت شدن چون بيش از يكسال گذشته بود مجبور شدن دوباره ازمايش بدن و دوباره منتظر كليرنس دوم بمونن و بالاخره در سفر چهارم ويزاشون رو گرفتن .... ايش شرايطي كه گفتم يكي از بدترين شرايط طي سالهاي اخير بود ، انشالله كه ديگه تكرار نميشه
--------------
حالا من يه سوال ميپرسم ، شما و همسرتون داراي دو پرونده جداگانه هستين ؟ چطوريه همسرتون كارنت هستن و شما نه ؟ در امضاتون هم من چيزي در اين مورد متوجه نشدم
سلام.ممنون از جوابتون.من پتیشنر هستم و واسه همسرم اقدام کردم.خودم گرین کارت دارم

کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماه