2014-05-03 ساعت 22:50
(2014-05-03 ساعت 16:58)sam2323 نوشته: منم قبول نشدم ....... چه گيري كرديم از دست بي فرهنگي بعضي از ايراني ها كه هر چيزي رو اگه كوفتم باشه امتحان مي كنن فقط مفت و مجاني باشه حله ..... همين الان توي يه كافي نت بودم يه چند تا پرينت داشتم ، هفت ، هشت نفر دور يارو كافي نتيه جمع شده بودن يهو يكيشون گفت : برنده شدم ديديد گفتم من خيلي خوش شانسم . يارو كافي نتيه گفت : ايول خيلي خوش شانسي تا الان 400 نفرو چك كردم تو دهمين نفري كه برده ، حالا كافي نتيه بهش گفت : امريكا خوش بگذره پسره جواب داد : پولم كجا بود برم امريكا حالا اگه خودشون خرجتو مي كشيدن مي رفتم اخه بعضي از بچه ها مي گن خونه و ماشين بهت ميدن . حالا قيافه من كارد مي زدي خونم در نمي اومد مي خواستم برم همچين ..... حالا يارو كافي نتيه بدتر داشت به دوستش مي گفت خيلي از اونايي رو كه مي شناسم ثبت نام كردم اما خودشون نمي دونن مي خوام ببينم كدومشون برنده شدن بهشون بگم مژدگونيه خوبي ازشون بگيرم ، من ديگه داشتم سكته مي كردم ...... خلاصه تا اين فرهنگ ما ايروني ها باشه اميدي به لاتاري نيست من كه مي خوام پذيرش دانشگاه هاي امريكا رو بگيرمو برم از دست بي فرهنگي هاي زياد جامعه مون كه فقط همين قضيه لاتاري نيست و خيلي جديه فرار كنم ..........
گل گفتی دوست عزیز
نمیدونم این چه مرضی بعضیا دارن
فرهنگ فله ای
هجوم گله ای
اخه یکی نیست به اینا بگه تو که یه صد دلار تو جیبت پیدا نمیشه تو که یه احوالپرسی معمولی و معرفی خودت به انگلیسی رو نمیتونه درست و حسابی بگی آخه برا چی ثبت نام میکنی؟
بزار اونایی برن که لایق این کارند
لعنت به هرچی کافی شاپ بی وجدان و پول پرسته
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن